MKnorth Artikkelit

Tänne olemme koonneet kaikki artikkelit, kuten tuoteoppaat ja hoito-ohjeet sekä inspiraatiota erilaisiin tilanteisiin.

Image title missing

Oppaat

Robottiruohonleikkurin asennus

Robottiruohonleikkuri on puutarhurin paras ystävä. Vihreämpi ruoho, tasaisempi nurmikon leikkuu sekä pieni vaivannäkö ovat robottiruohonleikkurin edut. Sinun tarvitsee vain asentaa robottiruohonleikkuri tarpeidesi mukaan. Kun kaikki on asennettu oikein, sinun ei tarvitse kuin istahtaa aurinkotuoliin ja antaa robotin hoitaa nurmikonleikkuun.Puutarha

Viisi ammattilaisen neuvoa puutarhan suunnitteluun


Ruotsalaisen Trädgårdsverkstanin ammattilaisten neuvot sinulle, joka haluat suunnitella oman puutarhasi tai muuttaa nykyistä puutarhaasi. Tämä artikkeli on hyödyllinen sinulle, halusitpa sitten helppohoitoisen puutarhan tai puutarhan, jossa voit viettää aikaasi puuhastellen. Tässä parhaat neuvot, jotka siivittävät tiesi kauniiseen puutarhaan!

Main-foto

Oppaat

Ota huomioon puutarhajyrsintä valitessasi


Moni unelmoi omien vihannesten, marjojen ja juuresten kasvattamisesta. Oman kasvipalstan tai keittiöpuutarhan luominen voi kuitenkin olla raskasta ja työlästä. Puutarhajyrsimen avulla maanmuokkaus on nopeampaa, se kuormittaa vähemmän kehoa ja siitä tulee sitä paitsi hauskempaa!

MH585_ACTION_I

Tietosivut

Ota huomioon hedelmäpuuta leikatessasi


Jotta saat elinvoimaisen ja paljon satoa tuottavan hedelmäpuun, ajoittainen leikkaaminen on tärkeää. Näin valo ja ilma pääsevät puun latvaan, mikä tuottaa maukkaampia ja parempilaatuisia hedelmiä. Oikean leikkaamistavan löytäminen ei ole välttämättä helppoa, joten olemme koonneet tänne muutamia hyödyllisiä neuvoja ja vinkkejä.

appeltrad

3 av 8 artiklar

Näytä enemmän