Tervetuloa reiluun konekauppaan netissä!

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme hoituu Pietarsaaresta

Varasto & huolto Ruotsissa

Yleiset tiedustelut & kysymykset

info@mknorth.fi

Yleensä vastaamme tiedusteluihin arkisin 24h:n sisällä.

Tekninen tuki

info@mknorth.fi

Lähetä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle. Voit myös kirjoittaa viestiin asiasi, niin käsittely nopeutuu.

Usein kysytyt kysymykset - katso täältä!

Oletko epävarma miten yritysostos toimii? Oletko tilannut väärän koon ja haluat palauttaa tuotteen? Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin olemme koonneet yhteen paikkaan. Klikkaa tästä ja pääset usein kysyttyihin kysymyksiin.

MKnorth on palveleva erikoisliike netissä. Taroamme suuren valikoiman metsä- ja puutarhatuotteita. Seisomme myymiemme tuotteiden takana, ja tämä antaa sinulle asiakkaanamme ainutlaatuisen turvan asioidessasi MKnorthilla. Jos sinulla on kysymyksiä ostoksestasi, ole rohkeasti yhteydessä. Tarjoamme aina tukea niin ennen ostopäätöstä, ostosta tehdessäsi kuin sen jälkeenkin. Ruotsin Mörrumissa meillä on showroom, jossa on esillä suosituimmat tuotteemme, ja samassa paikassa on myös valtuutettu korjaamomme, jonne voit halutessasi lähettää koneesi huoltoon. Ruotsin showroom on avoinna arkisin klo 8-17.

Metsätuotteiden valikoimastamme löydät kaikkea suosituimmista koneista epätavallisempiin töihin tarkoitettuhin koneisiin. Tarjoamme moottori- ja raivaussahojen lisäksi myös laajan valikoiman viiltosuojavaatteita ja muita metsätyövälineitä. Puutarhavalikoimaamme kuuluu kaikkea erityyppisistä ruohonleikkureista käsityökaluihin, joilla hoidat kukkapenkkejä. Artikkeliemme joukosta löydät hyödyllisiä neuvoja ja vinkkejä kaikkiin pihahommiin, kuten pensaiden leikkuuseen, kastelujärjestelmään ja robottileikkurin asennukseen ja huoltoon.

Tarjoamme myös laajan valikoiman sähkötyökaluja ja koneita remontointiin ja verstaalle. Tästä valikoimasta löydät aggregaatit, kompressorit jne. MKnorthilta löydät myös kattavan valikoiman varaosia tunnetuimmilta tuotemerkeiltä. Haku-toiminnolla voit hakea varaosia tuotenumerolla. Jos sinulla ei ole tuotenumeroa, voit olla yhteydessä meihin, niin autamme mielellämme.

Tervetuloa reiluun konekauppaan netissä!