Tietoa meistä

MKnorth on palveleva erikoisliike netissä. 

Yritys aloitti toimintansa vuonna 1998 Mörrumissa, Blekingessä, Ruotsissa. Showroom ja korjaamomme sijaitsevat edelleen siellä. Ostaessasi MKnorthilta voit luottaa siihen, että saat tukea niin ennen ostopäätöstä, ostosta tehdessäsi kuin sen jälkeenkin; meillä on vuosien kokemus alalta ja tuotteista. Henkilökuntamme koostuu iloisista työntekijöistä, jotka työskentelevät joka päivä täyttääkseen asiakkaidemme odotukset ja mieluiten ylittääkseen ne.

Tarjoamme suuren valikoiman metsä- ja puutarhatuotteita. Seisomme myymiemme tuotteiden takana, ja tämä antaa sinulle asiakkaanamme ainutlaatuisen turvan asioidessasi MKnorthilla.

Metsätuotteiden valikoimastamme löydät kaiken suosituimmista koneista epätavallisempiin tehtäviin tarkoitettuihin koneisiin. Tarjoamme moottori- ja raivaussahojen kaltaisten koneiden lisäksi myös laajan valikoiman viiltosuojavaatteita ja muita metsätyövälineitä. Puutarhavalikoimaamme kuuluu kaikkea erityyppisistä ruohonleikkureista yksinkertaisiin käsityökaluihin kukkapenkkien hoitoon.

Tarjoamme myös laajan valikoiman sähkötyökaluja ja koneita rakentamiseen ja työpajoille/korjaamoille. Tästä valikoimasta löydät sähkötyökalut, kompressorit ym.

MKnorthilta löydät täydellisen valikoiman varaosia useilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Kaikki varaosat ovat haettavissa tuotenumerolla hakukentässä. Jos sinulla ei ole tuotenumeroita saatavilla, voit seurata yksinkertaisia ohjeitamme täältä

Tervetuloa reiluun konekauppaan netissä!

Huom! Kaikki tuotteet lähetetään Ruotsista, jossa varastomme sijaitsee. Emme käsittele palautuksia tai reklamaatioita Suomen konttorillamme, vaan ne tulee lähettää Ruotsiin.

Showroom

Ruotsin Mörrumissa, osoitteessa Byggesvägen 4, sijaitsee meidän pieni Showroom, jossa voit nähdä suosituimmat tuotteemme paikan päällä. Siellä tapahtuu myös koneiden huolto ja korjaus!