start / Miksi valita infrapunalämmitin?

Miksi valita infrapunalämmitin?

Miksi valita infrapunalämmitin?

Kaikki artikkelit

Diesellämmitin tai infrapunalämmitin, joksi sitä myös kutsutaan, lämmittää ympäristön infrapunasäteillä samalla tavalla kuin aurinko lämmittää. Tämä tarjoaa monia etuja verrattuna perinteisiin lämmitystapoihin. Kerromme, mitkä ovat diesellämmittimen valinnan tärkeimmät edut!

Miten infrapunalämmitin toimii?

Kuvittele että auringonsäteet kohdistuvat sinuun aikaisin keväällä, ja lämmittävät sinua ja ympäristö materiaa, joka puolestaan luovuttaa lämpöä. Samalla tavalla toimii diesel- tai infrapunalämmitin, mikä tarkoittaa että ei tarvita erillistä puhallinta.

Suurin etu tässä on, että se tuottaa tasaisen lämmön myös suurissa tiloissa. Siksi sitä käytetään usein verstailla, varastoissa, työtiloissa ja muissa kohteissa, joissa on lämmitettävää materiaa luovuttamaan lämpöä. Saatavilla on myös pienempiä terassilämmittimiä lasitetuille terasseille, patioille ja kasvihuoneisiin. Meiltä löydät suuren valikoiman erilaisia infrapunalämmittimiä juuri sinun tarpeisiisi! 

Hajuton ja päästötön

Diesellämmittimen suurin etu on, että se on suurimmaksi osaksi täysin hajuton ja päästötön. Palamisprosessi on niin täydellinen, että kohteessa tarvitaan vain normaali ilmanvaihto.

Helppo siirtää! 

Koostaan huolimatta diesellämmitintä on helppo siirtää. Pyörillä varustettu lämmitin voidaan sijoittaa juuri haluamaasi paikkaan ilman ylimääräistä siirtoapua.

Ei pölyä!

Lämmönlähteet, jotka lämmittävät ilman, ja kierrättävät sitä puhaltimen avulla, levittävät myös ilmassa olevaa pölyä ja likaa. Infrapunalämmittimellä tämä vältetään, joten se soveltuu erityisen hyvin herkkiin toimintoihin, kuten maalaamoihin, joissa pöly ja lika voivat olla tuhoisia tuloksen kannalta. 

Hiljainen työympäristö

Rauhallinen työympäristö on tärkeää monille yrityksille ja työntekijöille. Infrapunalämmitin on hiljainen ratkaisu ilman humisevia tuulettimia tai muita häiritseviä ääniä.

Alhainen polttoaineenkulutus

Tehokkaan palamisprosessin ansiosta polttoaineenkulutus pysyy alhaisena, joten diesellämmitin on hyvä pitkän ja lyhyen tähtäimen investointi sekä sinulle että ympäristölle.

Infrapunalämmittimien valikoimassamme on kaikkea sekä verstaille, teollisuuteen että pienemmille terasseille! 

Artikkelissa mainitut tuotteet

Airrex
Airrex AH-300i-C Diesel-lämmitin
2 209,00 €
Varastossa

Samankaltaisia artikkeleita

Artikkelit

Valmistele robottiruohonleikkurisi talvisäilytykseen