Kuorman kiinnitys

Kiinnitä kuorma kunnolla kestävän kuormaliinan avulla.

Autonkorjaustarvikkeet
Autonkorjaustarvikkeet
Nostimet
Nostimet
Pressut
Pressut
Säilytys
Säilytys

Näytetään 24

/ 11 tuotetta
Hyma Kiristysnauha 1 tonni

Hyma Kiristysnauha 1 tonni

4,50 €
Varastossa
BEMA Sakkeli Suora sinkitty, ei nostamiseen

Alk.

0,70 €
+Saatavilla useita vaihtoehtoja
Mene sivulle
Sivu 1 sivuista 1
1
Puusta haloksi
Polttopuut: päivän työ, kahden vuoden polttopuut
Viisi ammattilaisen neuvoa puutarhan suunnitteluun

Kuorman kiinnitys - sinun ja kuormasi turvallisuuden vuoksi

Kun kuorma kiinnitetään peräkärryyn tai autoon, on se tärkeää tehdä huolella. Kolme tärkeintä asiaa, jotka pitää huomioida kuorman kiinnittämisessä ovat: varmista ettei kuormassa ole tuulessa lepattavia irtonaisia osia, jotka voivat häiritä muuta liikennettä, varmista ettei mikään työnny liikaa ulos, ja ettei kuorma pääse kaatumaan.
Pitää tietenkin varmistaa, ettei lasti putoa kyydistä, mutta myös ettei se aiheuta onnettomuuksia tai vahinkoja muille tielläliikkujille irrotessaan.
Ongelmien välttämiseksi tarvitset todella laadukkaan sidontaliinan, joka kestää kulutusta, on näkyvä ja jossa on vahva, luistamaton lukitusmekanismi.
Meidän erilaisten malliemme joukosta löydät eri kokoja ja eri hintaluokkia, löydät varmasti tarpeisiisi parhaiten sopivan.
Varmista siis aina, että sinulla on vähintään yksi sidontaliina autossasi, jotta olet valmiina seuraavalla kerralla, kun sitä mahdollisesti tarvitaan, ehkäpä seuraavalla suurella ostosreissulla tai kirppislöydön kanssa. Älä myöskään unohda merkitä pitkien, ulostyöntyvien tavaroiden pituutta näkyvästi.