Hallilämmittimet

Dieselkäyttöinen lämmitin tai hallilämmitin, joksi sitä myös kutsutaan, on taloudellinen, liikuteltava ratkaisu, joka soveltuu väliaikaisiin rakennuskohteisiin, kuten pressuhalliin, varastohalliin tai rakennuksille.

Infrapunalämmittimet
Infrapunalämmittimet
Lämpöpuhaltimet
Lämpöpuhaltimet
Varusteet & huoltopakkaukset
Varusteet & huoltopakkaukset
L
L

Näytetään 24

/ 7 tuotetta
Rahtivapaa!
Tiger King Hallilämmitin TK-80ID Diesel

Tiger King Hallilämmitin TK-80ID Diesel

889,00 EUR
Varastossa
Tiger King Lämmitin Kaasu TKG-100K
219,00 EUR
Odotetaan saapuvaksi varastoon
Mene sivulle
Sivu 1 sivuista 1
1

Dieselkäyttöinen hallilämmitin

Dieselkäyttöiset hallilämmittimet erotellaan usein suoran ja epäsuoran palamisen perusteella. Epäsuorasti palavat dieselkäyttöiset hallilämmittimet on varustettu savupiipulla, jotta pakokaasut voidaan johtaa pois lisävarusteena saatavan letkun kautta. On tärkeää johtaa pakokaasut ulos tai sellaiseen tilaan, jossa ei ole ihmisiä. Suorasti palava hallilämmitin sen sijaan polttaa dieselin erottelematta pakokaasuja. Se tarkoittaa että sitä ei missään tapauksessa voi käyttää tiloissa, joissa on ihmisiä. Esimerkkejä käyttökohteista ovat varastotilojen kuivattaminen ja vanhat rakennukset, joissa ei liiku ihmisiä. Dieselkäyttöinen hallilämmitin on usein kallis hankinta, mutta se on tehokkain lämmitin suuriin kohteisiin.

Kaasukäyttöinen hallilämmitin

Kaasukäyttöinen hallilämmitin soveltuu sisäkäyttöön, sillä kaasu palaa kokonaan, eikä se päästä vaarallisia aineita ympäröivään ilmaan. Tämä lämmitin on hyvä vaihtoehto perinteiselle lämpöpuhaltimelle.