Lämmityslaitteet

Lämmityslaitteet, kuten puhallinlämmittimet, dieselkäyttöiset hallilämmittimet ja kaasulämmittimet.

Hallilämmittimet
Hallilämmittimet
Infrapunalämmittimet
Infrapunalämmittimet
Lämpöpuhaltimet
Lämpöpuhaltimet
Varusteet & huoltopakkaukset
Varusteet & huoltopakkaukset

Näytetään 24

/ 33 tuotetta
Airrex
Airrex AH-300i-C Diesel-lämmitin

Airrex AH-300i-C Diesel-lämmitin

15kW

2 259,00 €
Varastossa
Norvarm Nestekaasulämmitin puhaltimella

Korvattu

Klikkaa lisätietoja

Mene sivulle
Sivu 1 sivuista 2
12

Ota huomioon ostaessasi

On tärkeää ajatella tilavuutta, eikä neliömetrejä. Tämä ratkaisee, pystyykö puhallin/hallilämmitin lämmittämään tilan vai ei. Muista, että lämpö nousee ylöspäin, minkä vuoksi on tärkeää laskea kuutiometreinä. Lämmönlähteen kohdalla on aina lämpimintä ja siksi käytetään jonkinlaista tuuletinta ilman kierrättämiseksi. Se, kuinka lämpimäksi haluat lämmittää, riippuu virtajärjestelmän tehokkuudesta. Ylläpitolämpö vai normaali huoneenlämpö? Mitä lämpimämpi, sitä enemmän tehoa puhaltimelta/hallilämmittimeltä vaaditaan.
Millainen ilmanvaihto on? Jos tilassa on läpiveto tai eristys on huono, tämä on tärkeää pitää mielessä. On myös tärkeää ottaa huomioon, mitä tilassa tapahtuu: jos siellä on paljon ihmisiä, se tuottaa paljon lämpöä, mutta toisaalta jos ovia avataan usein, lämpö häviää.

Lämpöpuhallin
Sähköinen lämpöpuhallin lämmittää halutun tilan nopeasti ja tasaisesti. Tarjolla on monia eri kokoja, jotka sopivat erikokoisiin tiloihin. Ne ovat halpoja ostaa verrattuna hallilämmittimeen, mutta niiden käyttö on sen sijaan kalliimpaa.

Dieselkäyttöinen hallilämmitin
Epäsuoralla ja suoralla palamisella toimivat dieselkäyttöiset hallilämmittimet erotetaan usein toisistaan. Epäsuoralla palamisella toimivassa, dieselkäyttöisessä hallilämmittimessä on savupiippu pakokaasujen poistamiseksi lisävarusteena saatavan letkun avulla. On tärkeää, että pakokaasut johdetaan alueelle, jossa ei ole ihmisiä tai ulos. Suoralla palamisella toimivassa, dieselkäyttöisessä hallilämmittimessä taas poltetaan dieseliä poistamatta pakokaasuja. Tämä tarkoittaa, että sitä ei missään nimessä voi käyttää alueilla, joissa on ihmisiä. Käyttöalueita ovat esim. varastojen ja vanhojen rakennusten kuivattaminen silloin, kun ihmisiä ei ole paikalla. Dieselkäyttöiset hallilämmittimet ovat usein kalliimpia hankkia, mutta ne ovat tehokkaimpia suurissa tiloissa.

Kaasulämmitin
Kaasulämmitin soveltuu sisäkäyttöön, koska kaasu palaa täysin, eikä ilmaan pääse vaarallisia aineita. Tämäntyyppinen lämmitin on yksi vaihtoehto perinteiselle lämpöpuhaltimelle.