start / Vietä tänä talvena aikaa ulkona

Vietä tänä talvena aikaa ulkona

Vietä tänä talvena aikaa ulkona

Inspiraatio

Ajan viettäminen rakkaidesi kanssa ulkona voi olla seikkailu! Tässä ovat parhaat vinkkimme hauskan yhteisen ajan viettoon, josta nauttivat niin nuoret kuin vanhatkin.

Ajan viettäminen rakkaidesi kanssa ulkona voi olla seikkailu! Tässä ovat parhaat vinkkimme hauskan yhteisen ajan viettoon, josta nauttivat niin nuoret kuin vanhatkin.

  • Pakkaa lounas mukaan ja lähde luontoon. Käytä termospulloa sekä ruoalle että juomalle, jotta se pysyy lämpimänä, tai ota grilli/myrskykeitin mukaan luontoon ja voit tehdä ruuan paikan päällä. Hyviä, lämmittäviä juomia mukaan otettavaksi ovat kahvi, glögi, tee tai kaakao. Helppoja eväitä mukaan ovat: voileivät, wrapit, salaatit, leivonnaiset, tai käytä ruokatermosta esimerkiksi kuuman keiton tai keitetyn makkaran kuljettamiseen. Jos sinulla on mahdollisuus grillata, mikä maistuukaan niin hyvältä kuin juuri grillattu makkara tai hampurilainen ulkona. Kasvisvaihtoehto? Halloumi- tai quorn-tuotteet ovat silloin erittäin hyvä valinta.
  • Kutsu läheinen ystävä kävelylle. Se on loistava tapa seurustella, ja mikä tärkeintä, pukeudu sään mukaan, niin teillä on varmasti hauskaa yhdessä. Oletko todella viluinen? Kokeile Genzon lämpöliiviä, joka pitää sinut varmasti lämpimänä.
  • Grillaa S'mores - amerikkalainen klassikko! Pujota vaahtokaramellit puutikkuun tai vartaaseen ja pidä nuotion yläpuolella. Kun ne alkavat värjäytyä, poista ne ja aseta vaahtokarkkipala ja pala suklaata kahden keksin (kuten digestive-keksit tai Marie-keksit) väliin. Pian suklaa sulaa, ja sinulla on todellinen herkku käsissäsi.

Closeup of Hands Building Smore with Roasted Marshmallow and Chocolate At Campfire Outdoors
  • Tuoko talvi lunta? Lumi tuo mukanaan vielä lisää mahdollisuuksia ulkoilma-aktiviteettehin - käy pulkka-ajelulla, luistele järvellä (tarkista jää!), rakenna lumilinna, tee lumilyhty, koristele puutarhasi lumiukolla tai kokeile vaikka maastohiihtoa
  • Tee jätkänkynttilä. Tuo lisää tunnelmaa luontoretkelle, ja sen valmistaminen on hauska projekti.
  • Treenatkaa yhdessä ulkona! Vain luovuutesi on rajana; lähde reippaalle kävelylle tai lenkille, ota joogamatto mukaan ja tee harjoituksia ulkona. Monet kunnat tarjoavat jopa ulkokuntosaleja, joita kannattaa kokeilla.
  • Opi lisää luonnosta - erilaiset sovellukset voivat auttaa sinua matkan varrella. Klikkaa tästä nähdäksesi joitakin suosittelemiamme metsäsovelluksia.
  • Tehkää hyvää yhdessä ja auttakaa toisianne ulkotöissä. Pyydä naapureita auttamaan puiden kanssa tai lapsia lumen luonnissa - se on nopeampaa ja nautit seurasta 😊.

Pukeudu lämpimästi (kerrospukeutumalla, ensin kerrasto ihoa vasten, tai käytä akkukäyttöisiä lämpövaatteita: lämpöliivi, lämpökäsineet tai lämpöpohjalliset) ja nauti sitten ihanista päivistä yhdessä rakkaiden kanssa!

Artikkelissa mainitut tuotteet

Genzo
Genzo Lämpökäsine Arctic - S

Alk.

99,00 €
+Saatavilla useita vaihtoehtoja
Mene sivulle

Samankaltaisia artikkeleita

Artikkelit

Josefinen 5 parasta vinkkiä puutarhaan