Start / Rasvanpoisto- & Puhdistusaineet

Rasvanpoisto- & Puhdistusaineet

Puhdistusaineet kuten rasvanpoisto ja vaahtopesu.

0

Näytetään 24

/ 17 tuotetta
Stihl
Stihl Varioclean ECO 500 ml

Stihl Varioclean ECO 500 ml

10,50 €
Varastossa
Kärcher
Kärcher Pesuaine Puu Nordic 3 in 1 1l
10,50 €
Loppu varastosta
Mene sivulle
Sivu 1 sivuista 1
1

Valitse oikea rasvanpoistoaine

Rasvan kylmäpoistoaine (tai öljyn- ja rasvanpoistoaine, kuten sitä joskus kutsutaan) on aromaattinen lakkabensiini, joka on erittäin hyvä liuottamaan rasvaista likaa. Talvella nastarenkaat repivät asfaltista tervaa, joka tarttuu maalipintaan ja rasvaista likaa on lähes mahdoton poistaa ilman rasvan kylmäpoistoainetta. Jos sinun on käyetttävä rasvan kylmäpoistoainetta todella likaisille pinnoille, puhdistus on tehokkainta, jos pinta on kuiva. Märän auton maalipinnalla rasvan kylmäpoistoaineella ei yleensä saavuteta läheskään yhtä hyvää puhdistustehoa.
Emäksinen rasvanpoistoaine on veteen liuotettu pesuaine. Joissakin emäksisissä rasvanpoistoaineissa sekoitetaan erilaisia pinta-aktiivisia aineita, alkoholeja ja vettä, jotta saadaan aikaan parempi tuote, joka pystyy käsittelemään monenlaista likaa. Emäksinen rasvanpoistoaine tehoaa hyvin märän auton maalipintaan ja se on yleensä myös varsin tehokas vanteiden jarrupölyä vastaan. Keväällä hyvä yhdistelmä on käyttää ensin rasvan kylmäpoistoainetta, sitten huuhdella painepesurilla ja sen jälkeen käyttää emäksistä rasvanpoistoainetta. Tämä irrottaa sekä rasvaisen tervan lian että tavallisen tiepölyn.

Pese painepesurilla
Tavallinen puutarhaletku, jonka paine on 4 baria, kuluttaa yli 3000 litraa vettä tunnissa. Painepesuri, jonka käyttöpaine on 100 baria, tarvitsee vain 400 litraa vettä tunnissa. Lopputulos: säästät energiaa, aikaa ja vettä. Kun painepesuriin liitetään puutarhaletku, paine on yleensä 4 baria. Korkeapainepumppu puolestaan luo jopa 150 barin vedenpaineen. Korkeapainesuuttimen kautta vesi keskitetään voimakkaaksi suihkuksi.
– Juju on siinä, että kone paineistaa tietyn vesimäärän, joka määräytyy koneen sähkömoottorin ja pumpun koon mukaan. Moottorin mäntäpumppu paineistaa sitten veden optimaaliseen paineeseen, jonka tämä yhdistelmä pystyy muodostamaan.