/ Husqvarna Aspire™ LC34 Akkuruohonleikkuri
Hyma Hållbart val
BX-483949.png
QS-395238.png
YN-968399.jpeg
Husqvarna Aspire™ LC34 Akkuruohonleikkuri
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
GV-500349.jpeg
GD-674827.png
BX-483949.png
QS-395238.png
YN-968399.jpeg
Husqvarna Aspire™ LC34 Akkuruohonleikkuri
Youtube video
Youtube video
Husqvarna

Husqvarna Aspire™ LC34 Akkuruohonleikkuri

Sis. akun ja laturin
369,00 €
Verkkokaupan varasto - Tilaustuote (arv. toim. 5-7 pvä)
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 9706483-03
Tämä 18V akkukäyttöinen ruohonleikkuri on helppo käyttää, kätevä varastoida ja kevyt kantaa. Tuote on suunniteltu säilytettäväksi pienessä tilassa, joten leikkuri taittuu tarvittaessa kasaan, ruohonkerääjän pystyy irroittamaan ja leikkuria voi säilyttää myös pystysuunnassa seinällä mukana toimitettavan koukun avulla. Helppo käyttää myös pienemmissä pihoissa ja ahtaissa väleissä, sillä työntöaisaa voi säätää aina tarvittavan työasennon mukaan. Tuote on kevyt ja kokoontaittuva ja siinä on kätevä kantokahva, joten siirtäminen puutarhan osasta toiseen on todella helppoa. Osa POWER FOR ALL -akkujärjestelmää.

Kompaktia tehoa

Kaikki Husqvarna Aspire™ -tuotteet on suunniteltu kompakteiksi ja kevyiksi, jotta niiden käyttäminen olisi mahdollisimman vaivatonta ja helppoa. Ne pitävät sisällään vaikuttavan määrän Husqvarnan innovatiivista teknologiaa, jonka tarkoituksena on maksimoida tuotteen kapasiteetti ja tehokkuus tarjoten mahtavia tuloksia kotipuutarhaasi.

Näppärä säilytys

Vaikka Husqvarna Aspire™ -tuoteperheen tuotteet ovat muutenkin jo pieniä ja kevyitä, on niiden varastointi ja kuljetus äärimmäisen helppoa joustavien, taitettavien ja irrotettavien osien ansiosta. Niiden säilyttäminen on mahdollista myös ahtaammissa tiloissa eikä niiden siirtämiseen paikasta toiseen tarvita isoa autoa. Käyttämällä tuotteiden erikoissuunniteltuja koukkuja, jotka löytyvät kaikista Aspire™-tuotteiden pakkauksista, voit valita ripustatko tuotteen suoraan seinälle, vai nostatko ne seinään kiinnitettävään säilytyskiskoon, joka on osa Husqvarna Aspire™ -säilytysjärjestelmää. Säilytyskisko myydään erikseen.

POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujärjestelmä

Husqvarna Aspire™ -tuoteperheen tuotteet saavat virtansa 18V POWER FOR ALL ALLIANCE -akkujärjestelmästä. Nämä kahdessa eri koossa löytyvät akut on optimoitu Aspire™-työkaluille tehokkaamman virransyötön, pidemmän toiminta-ajan ja mahdollisimman tasaisesti jakautuneen painon aikaansaamiseksi. Tuotteet ovat myös täysin yhteensopivia monien muiden johtavien koti- ja puutarhatyökaluja valmistavien tuotemerkkien tuotteiden kanssa, joten pystyt käyttämään samaa akkua lähes kaikissa työkaluissasi. Huomaathan, että Husqvarna Automower® Aspire™ jää tämän akkujärjestelmän ulkopuolelle.

Helppo käyttää

Husqvarna Aspire™ -tuoteperheen tyylikäs musta design on korostettu oransseilla yksityiskohdilla, jotka intuitiivisesti opastavat sinua tuotteen käytössä. Hyvä työergonomia, kuten säädettävät kahvat ja kestävät materiaalit tekevät kaikesta puutarhanhoidosta helppoa ja mukavaa.

Pehmustettu kahva

Husqvarna Aspire™ -työkalujen pehmustetut kahvat varmistavat mukavan työskentelyn.

Teleskooppiaisa

Helposti säädettävä työntöasia parantaa työergonomiaa.

Säilytys pystysuunnassa

Työntöasia taittuu näppärästi kasaan säilytystä ja kuljetusta varten. Tuotetta voi säilyttää joko seinällä/telineessä tai pituussuunnassa lattialla. Ruohonkerääjä voidaan säilyttää siististi koneessa kiinni.

Nostokahva edessä ja takana

Edestä ja takaa saa hyvän otteen, kun kone nostetaan autoon tai säilytystilaan.

Power Boost

Automaattinen terän nopeuden lisäys vaikeissa oloissa tuo lisätehoa silloin, kun sitä tarvitaan.

Keskitetty leikkuukorkeuden säätö

Nopea ja helppo leikkuukorkeuden säätö. Koko leikkuupöytää säädetään samasta kahvasta.
.

Alhainen melutaso

Alhainen melutaso mahdollistaa työskentelyn aikaisemmin aamulla ja pidempään illalla naapureita häiritsemättä.

Husqvarna Connect

Älykkään Husqvarna Connect -sovelluksen avulla käytännölliset vinkit, käyttöohjekirjat ja varaosasuositukset ovat helposti saatavana. Bluetooth-toiminnon kautta saat lisätietoja esim. käyttöajoista, latauksen tilasta sekä ylläpito- ja huoltotarpeista. Sovelluksen voi ladata veloituksetta App Storesta tai Google Playsta.

Tuotetiedot
Teho
0.5
Virtalähde
Akku
Vetävä
no
Leikkausleveys cm
34
Maksimi leikkauskorkeus
65
Minimi leikkauskorkeus
25
Sähkökäynnistys
yes
Sis. akun ja laturin
yes
Silppuaminen
yes
Ruohonkeräyssäiliö
yes
Ruohonkeräyssäiliön koko
30
Äänenvoimakkuus
87
Paino
11.8 kg
Takuu
2 vuotta
Asiakirjat