Start / Puutarha / Ruohonleikkurit & Tarvikkeet / Ruohonleikkurit

Ruohonleikkurit

Laaja valikoima ruohonleikkureita pienistä, työnnettävistä, bioleikkaavista ruohonleikkureista tehokkaisiin, vetäviin leikkureihin, joissa on sekä ruohonkerääjä, bioleikkuri että sivupuhallus.

Husqvarna Klippo ruhohonleikkurit
Husqvarna Klippo ruhohonleikkurit
4 näytettäväksi...

Näytetään 24

/ 168 tuotetta
Husqvarna GX 560 Ruohonleikkuri

Husqvarna GX 560 Ruohonleikkuri

Ilmatyynyleikkuri rinteisiin

859,00 €
Varastossa
Sivu 1 sivuista 7
1234567

Mikä ruohonleikkuri sopii parhaiten nurmikolleni?

Nurmikon säännöllinen leikkaaminen takaa hyvinvoivan ruohon. Tämä johtuu siitä, että leikkaamasi pienemmät ruohonkorret hajoavat nopeasti ja muuttuvat ravinteiksi, mikä tekee nurmikostasi tiheän ja vahvan. Jos et leikkaa kovin usein, kerääjän käyttö on tarpeen, jotta saat siistin leikkuutuloksen. Tärkeintä nurmikon kannalta on, että ruohonleikkurin terä on terävä. Terävä terä leikkaa ruohon ja tylsä terä rikkoo ruohonkorret. Jotta terä olisi aina terävä, voit teroittaa terän itse tai hakea ammattiapua. Meillä on laaja valikoima teriä ja muita tarvikkeita useimpiin markkinoilla oleviin tuotemerkkeihin.

Hyvä tietää ruohonleikkureista

Ruohonleikkureita on useita eri tyyppejä; työnnettäviä kelaleikkureita, sähkö-, akku- ja moottorikäyttöisiä ruohonleikkureita. Miten päättää, haluaako sähkö- vai bensiinikäyttöisen koneen? Jos sinulla on suurempi nurmikko, manuaalinen ruohonleikkuri voi olla hieman aikaa vievä, ja tällöin bensiinikäyttöinen ruohonleikkuri on suositeltavampi. Jos sinulla on rinnetontti, on helpompaa valita moottorikäyttöinen, vetävä ruohonleikkuri. Jos valitset pelkän bioleikkurin, sekä leikkuupelti että terä on optimoitu tätä leikkuutapaa varten, joka hajottaa ruohon hienoksi, ja vältät leikatun ruohon korret nurmikolla. Jos valitset ruohonleikkurin, jossa on sivupuhallus tai kerääjä, on terä suunniteltu heittämään ruohon vauhdikkaasti sivulle tai kerääjään.