/ Husqvarna Automower 430X Robottiruohonleikkuri
Rahtivapaa!
H310-1614.png
H320-0853.jpeg
H350-0507.jpeg
Husqvarna Automower 430X Robottiruohonleikkuri
Youtube video
H310-1622 (1).png
H310-1611b.png
H310-1614.png
H320-0853.jpeg
H350-0507.jpeg
Husqvarna Automower 430X Robottiruohonleikkuri
Youtube video
H310-1622 (1).png
Husqvarna

Husqvarna Automower 430X Robottiruohonleikkuri

JUURI NYT: Ukkossuoja kaupan päälle!
2 926,40 EUR
Verkkokaupan varasto - Tilaustuote (arv. toim. 5-7 pvä)

Ei rahtikuluja

Tuotekuvaus
Tuotenumero: 9678528-21

 

HUOM! Neliömetrit olettaen, että nurmikko on tasainen ja suorakaiteen muotoinen. Etkö tiedä, mikä ruohonleikkuri sopii sinulle parhaiten? Lähetä tiedustelu sähköpostilla, ja autamme sinua oikean leikkurin löytämisessä!


X-sarjan edistyksellinen robottileikkuri maailman johtavalta robottileikkurivalmistajalta. Älykäs leikkuri selviää suurista ja vaativista alueista, joilla voi olla kapeita väyliä, esteitä, istutuksia, epätasaisuutta sekä kaltevuudeltaan jopa 45 %:n rinteitä. GPS-avusteinen navigointi ja monet muut ominaisuudet kuten Automower® Connect, varmistavat älykkään nurmikon hoidon sekä vihreän, hyvinvoivan ja siistin nurmikon. Robottileikkuria voidaan ohjata Automower® Connect -sovelluksella, joka mahdollistaa leikkurin hallinnoinnin älypuhelimella missä ja milloin tahansa.

HUOM! Kaikissa X-malleissa on Automower Connect!

 • Muista myös tilata  asennuspaketti  (sis. rajakaapelin, kiinnitystapit, jatkokset ja liittimet). Tälle koneelle suosittelemme Medium-asennuspakettia.
 • Suojaa robottiruohonleikkurisi oikein! Älä unohda tyylikästä ja suosittua Hyman suojakatosta!


Pinta-alakapasiteetti: 3 200m²

Akkutyyppi: Li-ion

Latausaika: 50 min


Automowerin tekniset edut:

 • Automower Connect® - Antaa sinulle täydellisen yhteyden leikkuriin älypuhelimesi kautta. Voit käynnistää, pysäyttää ja pysäköidä leikkurin helposti ja säätää asetuksiasi. Voit myös saada hälytyksen ja jäljittää ruohonleikkurin, jos se varastetaan - riippumatta siitä, missä olet.

 • Kaksi hakukaapelia   - Varustettu kahdella hakukaapeleilla, jotka lyhentävät latausaseman etsintäaikaa, etenkin monimutkaisissa puutarhoissa.

 • GPS-navigointi   - Sisäänrakennettu GPS-järjestelmä luo puutarhasta kartan raja- ja ohjauskaapelien sijainnin mukaisesti. Robottiruohonleikkuri rekisteröi puutarhan jo  leikatut alueet ja mukauttaa leikkausta sen mukaisesti. Tällä tavoin kaikki nurmikon osat saavat parhaan mahdollisen leikkaustuloksen!

 • Sähköinen korkeudensäätö - Leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisellä korkeuden säätötoiminnolla, johon pääsee helposti päävalikosta.

 • Sääajastin - Työskentelyajat mukautetaan nurmikon kasvunopeuteen, eli robottiruohonleikkuri maksimoi leikkuuajan ruohon runsaamman kasvun aikana. Esimerkiksi aurinkoisella tai kuivalla säällä se leikkaa vähemmän, ja siten kuluttaa vähemmän sekä nurmikkoa että leikkuria.

 • Automaattinen käytävien tunnistus   - Robottiruohonleikkuri havaitsee kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös ahtaimmista. Se vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan urien muodostumisen välttämiseksi.

 • Selviää jopa 45% kaltevista rinteistä   - Suuret, leveäkuvioiset renkaat antavat robottiruohonleikkurille erinomaisen pidon myös liukkaalla alustalla.

 • Terälaitteen epätasapainon tunnistus - Havaitsee automaattisesti leikkausjärjestelmän epätasapainon, joka voi johtua päällekkäin asennetuista tai vaurioituneista teristä.

 • Erinomainen liitettävyys - Yhteensopiva Amazon Alexan ja Google Homen kanssa. Annat vain älykaiuttimelle äänikomennon - ja Husqvarna Automower® noudattaa sitä.

 • Kohdeleikkaaminen - Erikoisasetus rajallisten alueiden pidemmän ruohon leikkaamiseen. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi puutarhakalusteiden alla olevalle alueelle, kun kalusteet on siirretty pois. Aseta ruohonleikkuri haluamallesi alueelle ja valitse neliöleikkaus. Ruohonleikkuri leikkaa tiiviitä kierroksia ja palaa automaattitilaan, kun työ on tehty.

 • Profiilit - Muisti asetuksille. Täydellinen, jos esimerkiksi käytät ruohonleikkuria useammassa kuin yhdessä paikassa. Personoitu nimi jokaiselle profiilille ja asetukselle mahdollistaa helpon vaihdon eri paikkojen välillä.

 • Etupuskuri - Kuminen etupuskuri estää robottiruohonleikkurin vaurioitumisen törmäyksessä puihin tai puutarhassa oleviin esineisiin.

 • GPS-pohjainen varkaussuoja - Ehkäisee robottiruohonleikkurisi varastamisen, sillä pystyt jäljittämään ruohonleikkurisi olinpaikan. Ruohonleikkuri on varustettu myös hälytyksellä, eikä sitä voi käyttää ilman leikkurin omaa PIN-koodia.

 • Hiljainen äänitaso  - Unohda ärsyttävä moottorimelu, joka häiritsee lämpimiä kesäpäiviä! Robottiruohonleikkurilla saat erinomaiset tulokset huomaamattomasti ja hiljaisesti.

 • Alhainen energiankulutus & päästötön   - Koska robottiruohonleikkuri toimii akulla, se ei aiheuta haitallisia päästöjä. Tehokas energianhallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, joten robottiruohonleikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa verrattuna perinteiseen ruohonleikkuriin.

 • Automaattinen lataus - Ruohonleikkuri hakeutuu automaattisesti latausasemalle, kun se tarvitsee lisää virtaa.

 • Kallistus-, nosto- ja törmäystunnistimet   - Jos robottiruohonleikkuri kaatuu tai sitä nostetaan, leikkaaminen loppuu välittömästi. Jos leikkuri kohtaa esteen, se pysähtyy ja muuttaa suuntaa aiheuttamatta vahinkoa.

 • Säänkestävä - Voi olla ulkona ympäri vuorokauden ja toimii erinomaisesti säästä riippumatta.

 • Suunnittele leikkausaikataulusi   - Sinä päätät, milloin ja kuinka usein leikkurisi leikkaa.

Tuotetiedot
Leikkuualueen maksimikoko
3200 m2
Työalueen maksimikaltevuus
45 %
Sovellus
Automower® Connect
Rajakaapeli
Rajakaapeli
Akun kapasiteetti
5 Ah
Akkutyyppi
Li-Ion
Virtalähde
Akku
GPS-navigointi
yes
Infopaneeli
Iso LCD-näyttö
Leikkausleveys cm
24 cm
Maksimi leikkauskorkeus
60 mm
Minimi leikkauskorkeus
20 mm
Leikkuumenetelmä
3 terävää, nivellettyä terää
Pituus cm
75 cm
Leveys
56 cm
Korkeus
31 cm
Nostotunnistin
Kyllä
Kallistusanturi
Kyllä
Ajastin
Kyllä
PIN-koodi
Kyllä
Latausjärjestelmä
Automaattinen
Ohjelmistopäivitys
Jälleenmyyjä
Älypuhelinkytkennän tyyppi
GSM/3G
Rajakaapelit
2 kpl
Leikkauskapasiteetti tunnissa
133 m²
Äänenvoimakkuus
58 dB(A)
Paino
12.5 kg
Takuu
2 vuotta