/ Husqvarna Automower® 405X Robottiruohonleikkuri
QY-855812.jpg
WQ-766321.jpg
CQ-555087.jpg
Husqvarna Automower® 405X Robottiruohonleikkuri
Youtube video
Youtube video
Youtube video
gm-783742[1].png
ap-630885[1].png
rj-839659[1].png
fu-426681[1].png
QY-855812.jpg
WQ-766321.jpg
CQ-555087.jpg
Husqvarna Automower® 405X Robottiruohonleikkuri
Youtube video
Youtube video
Husqvarna

Husqvarna Automower® 405X Robottiruohonleikkuri

JUURI NYT: Ukkossuoja kaupan päälle!
1 959,00 EUR
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Ei rahtikuluja

Tuotekuvaus
Tuotenumero: 9704562-21

HUOM! Neliömetrit olettaen, että nurmikko on tasainen ja suorakaiteen muotoinen. Etkö tiedä, mikä leikkuri sopii nurmikollesi parhaiten? Lähetä sähköpostitiedustelu, niin autamme sinua valitsemaan oikean leikkurin!


Todellinen premium-malli x-sarjassa. Husqvarna Automower® 405X - luotettava ja suorituskykyinen, sopii pienemmille nurmikoille. Se leikkaa monimutkaisia nurmikoita 600 m2 saakka, tekee tarkkaa ja järjestelmällistä työtä kapeissa käytävissä ja selviytyy helposti rinteistä, joiden kaltevuus on 40%. Huoleton käyttö sähköisen leikkuukorkeuden säädön, tavoitekorkeuden säädön, pakkassuojan ja sääajastimen ansiosta. Helppo puhdistaa ja pestä letkulla. X-line-sarjan leikkureissa on Automower® Connect, GPS-seuranta varkaustapauksissa ja etähallinnan mahdollistava GPS-avusteinen navigointi sekä X-line-muotoilu ja LED-ajovalot, etupuskuri ja erikoisväriset pyörän kapselit. Varustettu FOTA-toiminnolla (automaattiset langattomat ohjelmistopäivitykset).

  • Muista myös tilata asennuspaketti (sis. rajakaapelin, kiinnitystapit, jatkokset ja liittimet). Tälle koneelle suosittelemme asennuspakettia Medium.
  • Suojaa robottiruohonleikkuri oikein! Älä unohda tyylikästä ja suosittua Hyman suojakatosta!
  • Mukana Automower Connect -palvelu, jolla voit seurata Automoweria puhelimellasi.


Pinta-ala: 600 m²

Akkutyyppi: Li-on

Latausaika: 60 min


Automowerin tekniset edut:

Automower® Connect
Automower® Connect antaa sinulle täyden hallinnan leikkuriin älypuhelimestasi. Voit käynnistää, pysäyttää ja pysäköidä leikkurin ja tarkistaa ja säätää asetuksia. Voit myös saada hälytyksen ja seurata Husqvarna Automoweria, jos se varastetaan - missä tahansa oletkin

GPS-avusteinen navigointi
Sisäänrakennettu GPS-järjestelmä tekee puutarhasta kartan.

Systemaattinen käytävien leikkaus
Voit esiasettaa leikkurin vaihtamaan satunnaisesta leikkauksesta systemaattiseen leikkaukseen kapeissa käytävissä. Tämä antaa erinomaiset leikkaustulokset kaikkialla puutarhassasi.

LED-ajovalot
Energiatehokkaat LED-ajovalot parantavat näkyvyyttä pimeässä. Ajovalot alkavat vilkkua, jos leikkuriin tulee vika.

Helppo puhdistaa
Voit pestä robottiruohonleikkurin ulkopinnan ja alapuolen puutarhaletkulla. Mukana tulevan huoltotyökalun avulla voit irrottaa korin puhdistuksen ja huollon helpottamiseksi.

Erinomainen viestintä
Toimii Amazon Alexan ja Google Homen kanssa.

Sähköinen korkeuden säätö
Leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisesti koneen päävalikosta

Selviytyy jopa 40% rinteistä
Suuret kuvioidut renkaat tarjoavat erinomaisen työntövoiman myös liukkaalla alustalla. Ruohonleikkuri voi leikata jopa 40% rinteillä.

Hakukaapeli
Hakukaapelin avulla leikkuri löytää latausaseman helposti, mikä lyhentää etsimisaikaa etenkin monimutkaisissa puutarhoissa.

Sääajastin
Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, eli se maksimoi leikkuuajan ruohon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä tai loppusyksyllä se leikkaa vähemmän, mikä kuluttaa sekä leikkuria että nurmikkoa vähemmän.

Automaattinen käytävien tunnistus
Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pääsee läpi myös kapeimmista. Se vaihtelee reittiään käytävän läpi urien muodostumisen välttämiseksi.

Latausaseman joustava sijoittaminen
Latausasema on mahdollista asentaa joustavasti puutarhan eri kohtiin, mikä helpottaa asennusta ja takaa luotettavan telakoitumisen joka kerta.

Terälaitteen epätasapainon tunnistus
Havaitsee automaattisesti terälaitteen epätasapainon, joka voi johtua terän puuttumisesta, päällekkäin asennuksesta tai vaurioitumisesta.

GPS-pohjainen varkaussuoja
Varustettu GPS-pohjaisella varkaussuojalla, joka lähettää sinulle ilmoituksia älypuhelimeen, tablettiin tai tietokoneseen. Takaa Automowerisi turvallisuuden ja minimoi varkauden riskin.

Kumipuskuri
Kuminen etupuskuri suojaa leikkuria mahdollisilta törmäyksiltä puiden, pensaiden ja muiden työalueella olevien esineiden kanssa.

Spiraalileikkaus
Automaattinen toiminto, jossa leikkuri vaihtaa kierteiseen leikkaukseen tasoittamaan nopeasti korkeamman ruohon alueet.

Kohdeleikkaus
Erikoisominaisuuden ansiosta leikkuri pystyy leikkaamaan rajallisen alueen pidemmän ruohon. Erityisen kätevä esim. puutarhakalusteiden alla oleville alueille (kun kalusteet on siirretty syrjään). Aseta leikkuri haluamallesi alueelle ja valitse neliöleikkaus. Ruohonleikkuri leikkaa tiheissä spiraaleissa ja palaa automaattitilaan, kun se on valmis.

Profiilit
Asetusten muisti. Erinomainen, jos ruohonleikkuria käytetään useammassa kuin yhdessä paikassa. Jokaisen profiilin ja asennuksen yksilöllisten nimien avulla paikkaa on helppo vaihtaa.

Korkearesoluutioinen, keskikokoinen näyttö
Korkearesoluutioinen, keskikokoinen näyttö, jossa selkeä ja graafinen valikko.

Luotettava
Robottiruohonleikkurin on oltava 100% luotettava. Husqvarna on satsannut 20 vuotta leikkauskonseptinsa kehittämiseen ja hienosäätöön saavuttaakseen parhaan mahdollisen luotettavuuden, laadun ja leikkaustuloksen mahdollisimman pienellä vaivalla.

Erinomaiset leikkaustulokset
Koska Husqvarna Automower® on vapaasti liikkuva, leikkaustuloksena on täydellinen ja kaunis nurmikko. Terävät terät leikkaavat ruohon varovasti joka suunnasta, mikä auttaa sitä kasvamaan voimakkaasti. Myös sammalen kasvu estyy tehokkaasti.

Ainutlaatuinen leikkausjärjestelmä
Husqvarna Automower® leikkaa vähän, mutta usein, minkä ansiosta nurmikko pysyy kauniina ja elinvoimaisena. Mattoveitsimäisen terävät terät on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä, ja kiinnitetty tukevaan terälautaseen, mikä varmistaa sekä tehokaan käytön että erittäin vähäisen energiankulutuksen.

Hiljainen
Ainutlaatuisen leikkuumenetelmän ansiosta Husqvarna Automower® toimii erittäin hiljaa ja huomaamattomasti ja vain silloin, kun haluat.

Ei päästöjä
Sähkökäyttöinen Automower® ei aiheuta haitallisia päästöjä.

Varkaudenesto
Husqvarna Automower® on varustettu hälytyksellä, eikä sitä voi käyttää ilman koneen omaa PIN-koodia.

Automaattinen lataus
Kun robottiruohonleikkuri tarvitsee enemmän virtaa, se hakeutuu automaattisesti latausasemalle.

Alhainen energiankulutus
Tehokas energianhallinta tarkoittaa alhaista virrankulutusta, eli Automower®-leikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa perinteisiin ruohonleikkureihin verrattuna.

Ajastin
Sinä päätät, milloin leikkuri leikkaa. Husqvarna Automower® pystyy leikkaamaan ympäri vuorokauden, viikosta toiseen.

Kolme etäkäynnistyspistettä
Nurmikko voidaan leikata tasaisesti joka puolelta, kun leikkuri on mahdollista ohjata kolmeen eri käynnistyspisteeseen hakukaapelin avulla. Mitä suurempi nurmikko, sitä tärkeämpiä useat käynnistyspisteet ovat.

Kallistus-, nosto- ja törmäystunnistimet
Jos Automower®:ia nostetaan tai kallistetaan, leikkaus loppuu välittömästi. Terät pyörivät turvallisella etäisyydellä koneen ulkoreunasta. Jos Automower® kohtaa esteen, se pysähtyy ja muuttaa suuntaa ympäristöään vahingoittamatta.

Säänkestävä
Husqvarna Automower® voi olla ulkona ympäri vuorokauden, ja se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti säästä riippumatta. Automower® on tehty kestämään pohjoisen ankara ilmasto.
Tuotetiedot
Leikkuualueen maksimikoko
600 m2
Työalueen maksimikaltevuus
40 %
Sovellus
Automower® Connect
Rajakaapeli
Rajakaapeli
Hälytin
Kyllä
Akun kapasiteetti
2 Ah
Akkutyyppi
Li-Ion
Virtalähde
Akku
Pestävä
yes
GPS-navigointi
yes
Leikkausleveys cm
22 cm
Maksimi leikkauskorkeus
50 mm
Minimi leikkauskorkeus
20 mm
Leikkuumenetelmä
3 terää
Nostotunnistin
Kyllä
Kallistusanturi
Kyllä
Ajastin
Kyllä
PIN-koodi
Kyllä
Latausjärjestelmä
Automaattinen
Ohjelmistopäivitys
FOTA
Älypuhelinkytkennän tyyppi
GSM/3G
Rajakaapelit
1 kpl
Leikkauskapasiteetti tunnissa
63 m²
Äänenvoimakkuus
61 dB(A)
Paino
9.7 kg
Takuu
2 vuotta