Start / Puutarha / Oksasilppurit

Oksasilppurit

Eri kokoiset oksasilppurit, saatavana sekä terällä että telalla varustettuna.

Näytetään 24

/ 17 tuotetta
Stihl  Teräsetti GHE150 Oksasilppuriin

Stihl Teräsetti GHE150 Oksasilppuriin

51,99 €
+Pakettituote
Mene sivulle
Rahtivapaa!
Stihl Ghe 150.0 Kompostimylly
459,00 €
Varastossa
Sivu 1 sivuista 1
1

Mikä on oksasilppuri?

Oksasilppuri on kone, joka jauhaa puutarhajätteet pienemmiksi paloiksi. Puutarhajäte syötetään silppuriin ja se silppuaa automaattisesti jätteen joko terän tai telan avulla. Useissa silppureissa on kerääjä, joka helpottaa hakkeen keräämistä. Säästyt puutarhajätteen viemiseltä kierrätysasemalle ja saat myös paljon ravinnetta puutarhallesi!

Valitse oikeanlainen oksasilppuri

Oksasilppureita on saatavilla suuri valikoima, ja onkin tärkeää valita sinun tarkoituksiisi sopiva silppuri. Ensinnäkin sinun on päätettävä, haluatko pilkkoa karkeaa haketta esim. kukkapenkkeihin ja pensaiden alle kuorikatteeksi, vai tarvitsetko mieluummin pientä sahanpurua. Kaksi tärkeää kysymystä, jotka sinun on kysyttävä itseltäsi ennen oksasilppurin hankintaa: kuinka suuri puutarhasi on ja kuinka usein aiot käyttää silppuria. Myös melutaso, leikkauskapasiteetti ja nopeus voivat olla tärkeitä huomioon otettavia tekijöitä.

Hienonnettu tai jauhettu

Terä- vai telakone? Valinnan ratkaisee, haluatko jauhaa karkeaa haketta maanpeitteeksi vai hienoa purua kompostiin. Teräkone leikkaa oksajätteet hienommaksi ja on nopeampi, mutta sen melutaso on korkea. Telakone leikkaa karkeammat lastut, sekoittaa vähemmän ja sen melutaso on maltillisempi.

Sähkö- vai bensiinikäyttöinen

Valinnat eivät lopu tähän. Markkinoilla on nykyään sekä sähkö- että bensiinikäyttöisiä koneita. Lyhyesti sanottuna bensiinikäyttöisiä käytetään silloin, kun sähköliitäntää ei ole käden ulottuvilla. Monille ne voivat olla täydellinen valinta vapaa-ajan tontille tai suureen puutarhaan. Muuten sähkökäyttöinen oksasilppuri on kätevä, koska sitä ei tarvitse tankata ja se voidaan kytkeä tavalliseen pistorasiaan, jossa on kymmenen ampeerin sulake. Huomioithan, että sähköinen kompostimylly vaatii kumilla päällystetyn ulkojohdon.

För trädgården

STIHL GHE 150
Elkvarn som är utrustad med ett multiknivsystem som både hackar och flisar. Klarar även av större grenar samt att finfördela plantrester. Ett bra val för din trädgårds olika behov!

MTD SL2800
Eldriven kvarn som lämpar sig perfekt till villaträdgården. Utrustad med en inbyggd uppsamlare på 45 liter och fixar grenar upp till 40mm.

För proffsen
STIHL GH 460 C
Multikompostkvarn som är ett perfekt val när du saknar strömkälla. Med en hög kapacitet passar denna maskin för professionella insatser så som trädgårdsmästeri, plantskolor eller fruktodlingar.

Visste du att…

…du helst inte ska ha andra elektriska apparater anslutet till samma 10-13-amperegrupp som kompostkvarnen? Den kräver sin energi när den är igång.