/ Stihl BR 450 C-EF Lehtipuhallin
Rahtivapaa!
BR450CEF_ACTION_I.jpg
BR450CEF_ACTION_V.jpg
Stihl BR 450 C-EF Lehtipuhallin
Youtube video
BR450CEF_ACTION_I.jpg
BR450CEF_ACTION_V.jpg
Stihl BR 450 C-EF Lehtipuhallin
Youtube video
Stihl

Stihl BR 450 C-EF Lehtipuhallin

649,00 EUR
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Ei rahtikuluja

Tuotekuvaus
Tuotenumero: 42440111632
Tehokas selässä kannettava lehtipuhallin, ensimmäinen sähkökäynnistyksellä (F) ja STIHL Easy2Start. Sähkökäynnistyksen ansiosta kone käynnistetään yksinkertaisella napin painalluksella poistamatta sitä selästä, mikä antaa tälle iskulle ainutlaatuisen mukavuuden. Pituussäädettävä puhallusputki ja kahvan säätäminen ilman työkaluja. Täydellinen ruoho- ja pensasleikkeiden, lehtien tai muun lian poistamiseen kätevästi ja tehokkaasti suurilta alueilta. Kumipäällysteinen 2-komponenttinen kahva, STIHL-tärinänvaimennusjärjestelmä, leveät olkahihnat, 2-MIX-moottori, helppo käynnistys, portaaton säädettävä kaasupysäytyspainikkeella ja käytännöllinen kantokahva.

Sähkökäynnistys (F)
Sähkökäynnistyksellä kone käynnistetään nopeasti ja helposti napin painalluksella ilman, että konetta täytyy ottaa pois selästä. Se säästää sekä aikaa että energiaa ja on paras ratkaisu esim. lyhyillä tauoilla työpaikalla. Litiumioniakku latautuu käytön aikana.


Säätö yhdellä kädellä
Kaikki hallintalaitteet on ryhmitelty samaan kahvaan, ja niitä käsitellään helposti ja mukavasti yhdellä kädellä.


Pituussäädettävä puhallusputki
Puhallusputki säädetään portaattomasti kehon koon tai tehtävän mukaan optimaalisten tulosten ja ergonomian saavuttamiseksi.


STIHL 2-MIX -moottori
2-MIX-moottorissa yhdistyvät suuri teho, alhaiset päästöt ja polttoaineenkulutus, pieni paino ja erittäin nopea kiihdytys. Moottoritekniikka, joka selviytyy vaatimuksista EU:n vaiheen 2 mukaisesti ja joka suojaa sekä ympäristöä, terveyttäsi että lompakkoasi. Nopea kiihtyvyys pääsee oikeuksiinsa työn aikana ja virtaa on aina riittävästi.


STIHL tärinänvaimennusjärjestelmä
Tärinänvaimennusjärjestelmä, joka absorboi tehokkaasti vaaralliset tärinät moottorista ja muista koneen osista tarkasti lasketuilla puskurialueilla ja tekee kahvoista melkein tärinättömän. Erittäin mukava ja hyvä ergonomia.


STIHL Easy2Start (E)
STIHL Easy2Start tekee aloittamisesta erittäin helppoa ja mukavaa. Käynnistysliikkeellä energia varastoidaan kelajouseen, mikä vähentää virrankulutusta käynnistysvaiheessa. Vaikka käynnistyskaapelia vedetään hitaasti, kone käynnistyy ongelmitta.


Kahvan säätö ilman työkaluja
Kahvan sijainti säädetään nopeasti rungon kokoon optimaalisen ergonomian takaamiseksi ilman työkaluja.

Tuotetiedot
Sylinterin tilavuus
63.3 cm³
Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Teho
2.9 kW
Äänenvoimakkuus
108 dB(A)
Äänenpainetaso
102 dB(A)
Ilman virtausnopeus
83 m/s
Paino
11.5 kg
Takuu
2 vuotta