Start / Puutarha / Lehtipuhaltimet, Lehti-imurit & Tarvikkeet / Lehtipuhaltimet & Lehti-imurit

Lehtipuhaltimet & Lehti-imurit

Lehtipuhaltimet Husqvarnalta, Stihliltä & MTD:ltä ym. Tehokas lehtipuhallin tekee työstä helppoa. Tiesitkö, että lehtipuhallinta voi käyttää ympäri vuoden?

Lisävarusteet lehtipuhaltimiin
Lisävarusteet lehtipuhaltimiin

Näytetään 24

/ 68 tuotetta
Stihl BG 86 C-E Lehtipuhallin

Stihl BG 86 C-E Lehtipuhallin

349,00 €
Varastossa
Sivu 1 sivuista 3
123

Lehtipuhallin

Lehtipuhallin on hyvä siistimisen apuväline - ympäri vuoden. Lehtipuhaltimet yhdistetään tietysti useimmiten syksyn oransseihin, putoaviin lehtiin, mutta ne ovat tehokkaita myös muina vuodenaikoina. Puhalla pois ensilumi terassilta ja keväällä sora, puhdista kourut tai autotalli käyttämällä imutoimintoa, jolla jotkut lehtipuhaltimet on varustettu. Koneella on monia muitakin käyttökohteita perinteisen lehtipuhaltimen lisäksi. Muista käyttää suojalaseja, jotta vältät roskien joutumisen silmiin työskentelyn aikana.

Suuri valikoima

MK-North tarjoaa huolellisesti valikoidun lajitelman lehtipuhaltimia eri hintaluokissa tunnetuilta tuotemerkeiltä. Valikoima on laaja ja tarjolla on kaikkea pienemmästä kotikäyttöisestä puhaltimesta ammattikäyttöön tarkoitettuun puhaltimeen. Jos et ole varma, mikä malli sopii parhaiten tarpeisiisi, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntevaan tukitiimiimme sähköpostin välityksellä, niin autamme mielellämme.