Start / Puutarha / Käsityökalut puutarhaan / Multi-star® -työkalujärjestelmä

Multi-star® -työkalujärjestelmä

Yksi klikkaus - rajattomat mahdollisuudet! WOLF-Garten multi-star®-työkalujärjestelmä on tarkoitettu uuvuttaviin ja selkää rasittaviin töihin.

Ergonomiset oksasakset
Ergonomiset oksasakset
Kottikärryt
Kottikärryt
Levittimet
Levittimet
Manuaaliset pensassakset
Manuaaliset pensassakset
Oksasakset
Oksasakset
Puiden karsiminen
Puiden karsiminen
Puutarhatyökalut
Puutarhatyökalut
Ruohosakset
Ruohosakset
Wolf-Garten e-multi-star® puutarhavälinesarja
Wolf-Garten e-multi-star® puutarhavälinesarja

Näytetään 24

/ 63 tuotetta
WOLF-Garten
WOLF-Garten UH-M 60 Nurmiharava multi-star®

WOLF-Garten UH-M 60 Nurmiharava multi-star®

39,95 EUR
Varastossa
WOLF-Garten
WOLF-Garten MultiStar Puutarhapaketti
53,99 EUR
+Pakettituote
Mene sivulle
Sivu 1 sivuista 3
123

Useita mahdollisuuksia
Useimmat ihmiset tunnistavat itsessään keräilijän. Nuorena ne olivat ehkä kauniita lasikuulia, pyyhekumeja tai tinasotilaita. Olipa kyseessä mikä tahansa keräilykohde, tiedämme kaikki, minkä ilon tunteen siitä sai, kun kokoelma laajentui tai parhaimmillaan tuli valmiiksi. Saksalainen WOLF-Garten on ottanut tästä miellyttävästä tunteesta kiinni ja yhdistänyt toiminnallisuuteen multi-star- työkalujärjestelmässään.

Ajatus järjestyksestä
Unelma siististä säilytystilasta ei ole ainutlaatuinen unelma. Kuvittele, että tilaa vievät työkalut varaston seinillä kuuluisivat menneisyyteen, mutta työkalujen määrä ei vähenisi. Wolf-Gartenin multi star - työkalujärjestelmä on ollut huippuluokkaa siitä lähtien, kun se lanseerattiin vuonna 1982. Kunnollista laatua, toimivuutta ja ergonomiaa yhdessä. Järjestelmän 35 vuoden takuu ei tee siitä yhtään vähemmän houkuttelevaa.

Se sanoo vain klik
Työkalujärjestelmä on kätevä napsautusjärjestelmä, jossa on yli 15 kädensijaa ja 70 työkalua. Työkalu kytkeytyy varteen pienellä napsahduksella. Varret on valmistettu erittäin kevyestä alumiinista, korkealaatuisesta puusta tai kestävästä muovista ja ne voidaan yhdistää yli 70 eri työkalun kanssa. Kotona tai puutarhassa on tuskin mitään sellaista käyttöaluetta, jota ei voisi ratkaista multi star-työkalulla - maanmuokkauksesta ja siistimisestä karsimiseen ja lumen poistoon. Lisäksi kaikki työkalut sopivat kaikkiin varsiin: nopealla laskutoimituksella se tarkoittaa yli tuhatta mahdollisuutta!