start / Gardena Smart Lona Robottiruohonleikkuri

Gardena Smart Lona Robottiruohonleikkuri

Gardena Smart Lona Robottiruohonleikkuri

Kaikki artikkelit

Puutarha

Onkohan jo aika käyttää enemmän aikaa siihen, mitä haluat tehdä, ja vähemmän aikaa siihen, mitä et halua tehdä, kuten nurmikon hoitoon useita kertoja kuukaudessa?

Helppokäyttöinen Gardena Smart -järjestelmä Smart Sileno -robottiruohonleikkureineen ja Smart Water Control -kastelujärjestelmineen voi olla juuri sitä, mitä etsit. Ohjaa ja valvo Smart-tuotteita sovelluksen avulla, tarkista, miten nurmikkosi voi, ja aseta kastelu tarpeen mukaan!

Gardenalla on enintään 1600m2:n nurmikoille sopivia malleja.

  • Jos sinulla on pienempi, enintään 500 neliömetrin nurmikkoalue, tutustu Smart Sileno Cityyn.
  • Jos sinulla on hieman suurempi, enintään 1500 neliömetrin avoin nurmikkoalue, Smart Sileno Life sopii sinulle paremmin.
  • Jos sinulla on kuitenkin monimutkaisempi puutarha, jossa on paljon pensaita ja kukkapenkkejä, ja joka on enintään 1600 neliömetrin kokoinen, Smart Sileno+, Gardenan lihasrobotti, on oikea valinta!

Smart Sileno

Gardena Smart Gateway on älylaitteiden, sekä kastelu- että robottiruohonleikkureiden, kanssa käytävän viestinnän keskus.

Gateway liitetään kotiverkkoon verkkokaapelilla, minkä jälkeen se kommunikoi langattomasti eri Smart-laitteiden kanssa. Voit sitten ohjata kaikkia laitteita suoraan iOS:lle ja Androidille saatavilla olevassa sovelluksessa, lisäksi se on myös mahdollista liittää Apple HomeKitiin, Magenta SmartHomeen tai IFTTT:hen, jotta kaikki kodin älylaitteet ovat yhdessä paikassa.

Voit myös yhdistää sen ääniavustajan, kuten Sirin, kanssa Apple HomeKitin kautta tai Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa IFTTT:n kautta!

Lona

Vuonna 2022 lanserattiin Lona Smart Sileno City- ja Smart Sileno Life -leikkureille, ja sen avulla on mahdollista tehdä älykkäämpi leikkaus tekoälyyn perustuvan Lona-nimisen järjestelmän avulla.

Lona löytyy tänä päivänä alla näkyvistä malleista.

Miten se toimii?

Lona oppii ajan myötä kartoittamalla puutarhaa ja sopeutumalla siihen. Tämän ansiosta Gardena-älysovelluksen "Zone Management" -toiminnon avulla voidaan helposti määritellä, mitkä alueet leikataan, milloin, kuinka usein ja millä taajuudella. Samoin "Area Protect" -toiminnon avulla voit rajata tietyt alueet, joita ei saa leikata, esimerkiksi alueen, jolle on hiljattain kylvetty uutta ruohoa, etkä halua, että leikkuri ajaa sen yli.

Kun olet asentanut Lona-robottiruohonleikkurisi, se käyttää ensimmäiset 1-2 viikkoa tonttisi kartoittamiseen. Kun se katsoo saaneensa tarpeeksi tietoa, saat sovellukseen viestin, että prosessi on valmis, ja voit nyt aloittaa vyöhykkeiden ja rajojen asettamisen sovelluksessa luotuun karttaan.

Artikkelissa mainitut tuotteet

Gardena
Gardena Smart Sileno Life 1000 Lona
1 339,00 €
Varastossa

Samankaltaisia artikkeleita

Artikkelit

Valmistele robottiruohonleikkurisi talvisäilytykseen