Start / Metsä / Arboristin varusteet / Yläkahvasahat

Yläkahvasahat

Optimaalisen tasapainon ja alhaisen painon ansiosta nämä moottorisahat soveltuvat poikkeuksellisen hyvin työskentelyyn korkeilla paikoilla.

Arboristin kypärät
Arboristin kypärät
Arboristin vaatteet
Arboristin vaatteet
Arboristivaljaat
Arboristivaljaat
Heittonarut ja köydet
Heittonarut ja köydet
Karbiinihaat, väkipyörät ja lisävarusteet
Karbiinihaat, väkipyörät ja lisävarusteet

Näytetään 24

/ 15 tuotetta
Husqvarna
Husqvarna T540i XP Akkumoottorisaha-paketti

Husqvarna T540i XP Akkumoottorisaha-paketti

Arboristeille

1 045,64 €
+Pakettituote
Mene sivulle
Husqvarna
Husqvarna T540 XP® Mark II Moottorisaha
629,00 €
Varastossa
Sivu 1 sivuista 1
1

Yläkahvasahat optimaaliseen työskentelyyn korkealla

Yläkahvasahat, yhden käden sahat tai käsikäyttöiset moottorisahat, kuten niitä myös kutsutaan, ovat optimaalisen tasapainoisia ja kevyitä, minkä ansiosta nämä moottorisahat soveltuvat poikkeuksellisen hyvin työskentelyyn monimutkaisissa puiden karsintatöissä korkeissa paikoissa. Yläkahvan ansiosta saat täydellisen tasapainon ja ergonomian pitkinä työpäivinä puiden keskellä. Valitse useiden mallien, sekä bensiini- että akkukäyttöisten, välillä, ja myös erilaisten leikkuulaitteiden ja tehojen välillä.

Bensiinisahalla saat tehoa ja suorituskykyä riittämiin! Ammattikäyttöön tarkoitetut mallit, joissa on usein elektroninen kaasutin, varmistavat että saha toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvinkehittyneet akkukäyttöiset moottorisahat ovat erittäin suorituskykyisiä ja täysin pakokaasuttomia ja meluttomia, mikä takaa jatkuvasti hyvän työympäristön. Hanki kaksi akkua, jolloin voit ladata toista akkua työskentelyn aikana, mikä minimoi tarpeettomat seisokkiajat.