Kiillotuskoneet

Täältä löydät ammattitason kiillotuskoneet valmistajalta Rupes. Rupes on kehittänyt yli 70 vuoden kokemuksella kiillotuskoneita moniin eri käyttötarkoituksiin. Epäkesko- tai pyörivät kiillotuskoneet, pienet ja suuret, autolle tai veneelle, täältä löydät juuri sinulle sopivan tuotteen.

Näytetään 24

/ 1 tuote
Bosch
Bosch Kiillotuskone GPO 14 CE Professional sis. lisäkahvan

Bosch Kiillotuskone GPO 14 CE Professional sis. lisäkahvan

249,00 EUR
Tilaustuote (arv. toim. 4-6 pvä)
Sivu 1 sivuista 1
1

Epäkesko vai suoravetoinen

Yksi tavallisimmista kysymyksistä kiillotuskonetta valittaessa on, pitäisikö minun hankkia epäkesko- vai suoravetoinen kiillotuskone. Tässä kerromme lyhyesti niiden erot

Epäkesko

Epäkeskokiillotuskoneen etuna on sen helppokäyttöisyys. Epäkeskoliikkeestä johtuen pinnan ylikuumeneminen ei ole ongelma, joten lakkapinta ei vaurioidu. Toinen etu on se, että pintaan ei tule hologrammi-efektiä pyörimisliikkeen ansiosta.
Epäkeskokoneen huonona puolena on koneen tärinä käytön aikana, mutta Rupes on tehnyt paljon työtä tärinän minimoimiseksi useissa malleissa.

Suoravetoinen

Suoravetoisen kiillotuskoneen etu on sen ergonomisuus käytettäessä. Jos olet kokenut kiillottaja, valitset varmasti käyttökokemuksen perusteella suoravetoisen koneen, koska sitä on erityisen miellyttävää käyttää pitkiäkin aikoija kerrallaan. Huonona puolena on, että sinulla tulee olla jonkin verran kokemusta kiillottamisesta, koska ylikuumenemista tulee tapahtumaan jossain määrin, ja jos käytät sitä väärin, voi syntyä hologrammi-efektiä. Suoravetoinen kone on myös tehokkaampi, joten se kiillottaa pois naarmut paljon nopeammin.