Akkulaturit

Tunnettujen valmistajien akkulaturit takaavat hyvän tuloksen. Meillä on käteviä latureita, jotka on suunniteltu nykypäivän akkua vaativiin ajoneuvoihin.

39 tuotetta
2 näytettäväksi...
Nitecore Intellicharger i2 Akkulaturi

Nitecore Intellicharger i2 Akkulaturi

Älykäs laturi mikroprosessoriohjauksella

19,00 EUR
Lähetetään 1-3 arkipäivän päästä
Sivu 1 sivuista 2
12

Pidä huolta akustasi, niin se kestää pidempään
Täältä löydät kätevätakkulaturit autoon, moottoripyörään ja ruohonleikkuriin. Meillä on näppäriä autojen akkulatureita nykypäivän akkuja vaativiin ajoneuvoihin, kuten CTEK-laturit, jotka on suunniteltu ajoneuvoihin, joissa on hieman suuremmat akut tai joissa on käynnistys-pysäytys-toiminto. Ne lataavat, kunnostavat ja huolehtivat ylläpitolatauksesta. Meiltä löytyy myös akkutarvikkeet, kuten akkumittarit ja latauskaapelit. Pidentääksesi akun käyttöikää ota tavaksi ladata akkua säännöllisesti, vaikka ajoneuvossa ei näkysisikään merkkejä akun alhaisesta varaustasosta.

Vanhta akkulaturit
Onneksi nykyaikaisia, käteviä akkulatureita on ollut saatavilla jo vuosia ja ne pitävät akun kunnossa täydellisesti jännitetasoa ohjaavan prosessorin avulla. Edistyksellisimmät laturit mittaavat akun tarpeet ja voivat jopa ”hajottaa” akkuapurkamalla ja lataamalla sitä säännöllisin väliajoin. Vanhantyyppinen akkulaturi muuntaa jännitteen lineaarisesti, eikä ota huomioon lämpötilaa, lataustarvetta tai aikaa. Tämä ei ole hyvä asia, koska akku tarvitsee juuri oikean jännitetason ja lataussyklin saavuttaakseen täyden latauksen. Tyypillisen 12V auton akun oikea lataus on noin 14,4–14,7 volttia.