start / Valitse paras lämpöliivi

Valitse paras lämpöliivi

Valitse paras lämpöliivi

Kaikki artikkelit

Vinkit & Neuvot

Pohjolan pitkä talvi tarkoittaa pitkiä, pimeitä ja ennen kaikkea kylmiä päiviä, jotka voivat olla kovia niille, jotka palelevat. Pukeutuminen talvella tarkoittaa yleensä kerrospukeutumista, ja useita kerroksia kunnes ei enää pysty liikkumaan. Ei enää - sano hei lämpöliiville!

Oletko kuullut akkukäyttöisestä lämpöliivistä?

Lämpöliivin avulla sinun ei enää tarvitse palella! Akkuvoimansa ansiosta lämpöliivi pitää sinut lämpimänä kaikkina vuoden kylminä päivinä. Liivin ohut muotoilu tekee siitä sopivan myös takin tai fleecepuseron alle.

Onko metsästys pääasiallinen kiinnostuksen kohteesi? Metsästäjä viettää pitkiä tunteja istuen passissa, mikä luonnollisesti altistaa kylmettymiselle. Myös päivä moottorikelkkaretkellä tunturissa on varmasti miellyttävämpi kokemus lämpöliivin avulla. Sama pätee tietyöläisiin tai kirvesmiehiin, jotka työskentelevät usein ulkona ympäri vuoden lämpötilasta riippumatta.

Mitä pitäisi huomioida lämpöliiviä ostaessa?

Oletko päättänyt ostaa lämpöliivin? Olemme listanneet alle muutamia huomioitavia asioita ennen osotpäätöstäsi! 

Kenelle lämpöliivi sopii? 

Tietenkin meillä on lämpöliivejä koko perheelle! Unisex-mallissa saat suoran, yksinkertaisen mutta mukavan istuvuuden, joka sopii lähinnä miehille. Naisten lämpöliivi tarkoittaa tiukempaa ja muodokkaampaa istuvuutta. Nyt on myös lapsille tarkoitettuja lämpöliivejä! Käytä kunkin tuotesivun kokotaulukkoa löytääksesi sinulle sopivan koon!

Lämmitystilat

Ostaessasi lämpöliivin, jossa on useita lämmitystiloja, sinulla on aina käytössäsi sopiva lämpö! Erittäin kylmällä säällä valitset korkean lämmitystilan, ja kun taas haluat lämpöä pidemmän aikaa, valitset alhaisemman lämmitystilan. Aloitustilassa saat lämmön nopeasti kohoamaan, minkä jälkeen liivi siirtyy mukavuus-tilaan.

Käyttöaika

Käyttöaika on tietenkin yksi tärkeimmistä huomioitavista asioista. Pitkää käyttöaikaa tarvitaan luonnollisesti kauan ulkona oleleiville. Genzo Arctic Original Lämpöliivissä on jopa kokonaiset 18 h käyttöaikaa!

Lataus

Viettäessäsi pitkiä aikoja luonnossa, kannattaa ottaa mukaan lisäakku! Powerbankin tai 12 V:n laturin avulla lataamisesta tulee joustavaa ja voit tehdä sen juuri silloin, kun pystyt ja haluat.

Design

Lämpöliivin pitäisi tietenkin olla käytännöllinen ja toimiva vaate, mutta miten ulkonäkö vaikuttaa asiaan? Tyylikkäästä liivistä tulee mukava vaate, jota voi käyttää myös villapaidan päällä, ilman takkia. Älykkäillä taskuilla varustettuna siitä tulee entistäkin hyödyllisempi päällysvaate.

Testivoittaja!

Svensk Jakt -lehti nimesi Genzo Arcticin vuoden 2018 suuren lämpöliivitestinsä voittajaksi seuraavin sanoin: "Testivoittaja. Vuorattu liivi tuntuu itsessään lämpimältä, laatu vaikuttaa hyvältä ja paneelit tuottavat sekä todella hyvää lämpöä että testin toiseksi parhaan akunkeston."

Myös vuonna 2021 Jakt & Jägare -lehti antoi Genzo Arcticille huipputestin kommentein: "Hyvä lämmönjako liivissä, Lämpö takapuolella, Hyvä istuvuus, Liivi ulottuu takapuolen yli, Akku, laturi ja adapteri sisältyvät hintaan" ja sai näin ollen 10/10 pistettä!

Artikkelissa mainitut tuotteet

Genzo Arctic Original Lämpöliivi Miehet S/M

Alk.

129,00 €
+Saatavilla useita vaihtoehtoja
Mene sivulle

Samankaltaisia artikkeleita

Artikkelit

Valmistele robottiruohonleikkurisi talvisäilytykseen