Start / Vaatteet & työvaatteet / Käsineet

Käsineet

Suojaa kätesi laadukkailla käsineillä.

Käsineet metsätyöhön
Käsineet metsätyöhön
11 näytettäväksi...
23 näytettäväksi...

Näytetään 24

/ 328 tuotetta
Genzo
Genzo Lämpökäsine Arctic - S

Genzo Lämpökäsineet Arctic

Alk.

99,00 €
+Saatavilla useita vaihtoehtoja
Mene sivulle
Husqvarna
Husqvarna Hansikkaat Classic
17,91 €
Varastossa
Sivu 1 sivuista 14
123456789
14

Maanmuokkaus / Rakentaminen/ Korjaamo
Tähän olemme koonneet laajan valikoiman käsineitä niille, jotka työskentelevät maanmuokkauksessa, rakennuksella tai korjaamossa. Olitpa sitten sähköasentaja, joka tekee tarkkuutta vaativia töitä, tai kirvesmies, joka käyttää koko kättään, löydät oikean mallin valikoimastamme.

Puutarha
Valikoimastamme löytyy käytännöllisiä käsineitä, jotka tarjoavat tarkan otteen ja suojaavat käsiäsi sekä kuivissa että märissä olosuhteissa - täydelliset puutarhanhoitoon.

Kylmyys / Talvi
Kylmältä, märältä ja tuulelta suojaavien käsineiden valmistamisessa ei ole oikoteitä. Rakenne ja yksityiskohdat ovat tärkeitä. Meillä on pitkä kokemus talvikäyttöön tarkoitetuista käsineistä. Käytämme monissa malleissamme tehokkaita, patentoituja materiaaleja, kuten Windstopperia, Gore-Texiä ja Czonea. Jos työskentelet talvella ulkona, tunnet eron.

Hitsaus / Lämpö
Hitsaajat tarvitsevat käsineitä, jotka suojaavat kuumuudelta, liekeiltä ja sulalta metallilta. Hitsaus/lämpö-kategoriassa meillä on vahvasta nahasta ja Kevlar-langasta valmistettuja käsineitä, jotka suojaavat kätesi ja samalla antavat sinulle tarvitsemasi liikkuvuuden.

Alhainen riski / Yleiskäsineet
Joskus käsineet ilman suojaustoimintoja ovat riittävät. Tietenkin varmasti silti haluat niiden olevan mukavat ja kunnolliset. Täältä löydät esim. kokoonpanoon, maalaukseen ja puistotöihin soveltuvia malleja.