/ Briggs & Stratton Fuel Fit 100 ml
Briggs & Stratton Fuel Fit 100 ml
Briggs & Stratton

Briggs & Stratton Fuel Fit 100 ml

4,50 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 992380

Briggs & Stratton Fuel Fit® pitää polttoaineen koskemattomana ja suojaa moottoreita paremmin kuin koskaan ennen. Fuel Fit® ei vain pidä kaasutinta puhtaana helppoa käynnistystä varten, vaan suojaa nyt myös etanolin syövyttäviltä vaikutuksilta ja säilyttää polttoaineen vakauden jopa kolmen vuoden ajan.

  • 3 vuoden suoja
  • Korroosionestoaine, joka suojaa metalliosia ruosteelta ja korroosiolta
  • Puhdista polttoainejärjestelmä moottorin käydessä
  • Turvallinen säilytys - täydellinen säilytysvakain ruohonleikkureille, bensiinipainepesureille, lumilingoille ja muille bensiinikäyttöisille laitteille

Miksi Fuel Fit®?
Nykypäivän etanolisekoitetut polttoaineet voivat vahingoittaa moottoreita houkuttelemalla kosteutta. Etanoli yhdistyy helposti ilmassa olevaan kosteuteen, jolloin syntyy etanolin ja veden seos, joka on erittäin syövyttävä moottorin osille. Polttoaine alkaa myös heikentyä melkein siitä hetkestä, kun pumppaat sitä. Muodostuvat tahmeat aineet ja lakat, jotka voivat aiheuttaa venttiilien jumittumisen ja tukkia polttoaineletkut ja suuttimet kaasuttimessa, mikä johtaa vakaviin käynnistysongelmiin, huonoon moottorin suorituskykyyn, ylikuumenemiseen ja polttoainevuotoon.

Tuotetiedot
Takuu
1 vuotta