/ Husqvarna Automower® 415X Robottiruohonleikkuri
MK Åskskydd på köpet
WQ-766321.jpg
QY-855812.jpg
H320-1130.jpeg
Husqvarna Automower® 415X Robottiruohonleikkuri
Youtube video
Youtube video
Youtube video
rb-150197[1].png
bp-255181[1].png
du-849284[1].png
kz-930298[1].png
CQ-555087.jpg
WQ-766321.jpg
QY-855812.jpg
H320-1130.jpeg
Husqvarna Automower® 415X Robottiruohonleikkuri
Youtube video
Youtube video
Husqvarna

Husqvarna Automower® 415X Robottiruohonleikkuri

2 379,00 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Ei rahtikuluja

Tuotekuvaus
Tuotenumero: 9704717-21

HUOM! Neliömetrit olettaen, että nurmikko on tasainen ja suorakaiteen muotoinen. Etkö tiedä, mikä leikkuri sopii nurmikollesi parhaiten? lähetä sähköpostitiedustelu, niin autamme sinua valitsemaan oikean leikkurin!


Husqvarna Automower® 415X – X-sarjan luotettava ja tehokas malli, joka sopii keskikokoiselle nurmikolle. Se leikkaa jopa 1 500 m2:n kokoiset monimuotoiset nurmikot, tekee tarkkaa ja järjestelmällistä työtä kapeilla käytävillä ja selviytyy helposti rinteissä, joiden kaltevuus on 40 %. Leikkurin käyttö on huoletonta sähköisen leikkuukorkeuden säädön, tavoitekorkeuden säädön, pakkassuojan ja sääajastimen ansiosta. Se on helppo puhdistaa ja pestä letkulla. X-sarjan Premium-leikkurissa on Automower® Connect ja GPS-seuranta varkaustapauksissa, etähallinnan mahdollistava GPS-avusteinen navigointi sekä X-sarjan muotoilu ja LED-ajovalot, etupuskuri ja erikoisväriset pyörän kapselit. Leikkuri on myös varustettu FOTA-toiminnolla (automaattiset langattomat laiteohjelmistopäivitykset).

  • Muista myös tilata asennuspaketti (sis. rajakaapelin, kiinnitystapit, liittimet ja jatkokset). Tälle koneelle suosittelemme asennuspakettia Medium.
  • Suojaa robottiruohonleikkurisi oikein! Älä unohda tyylikästä ja suosittua Hyman suojakatosta!
  • Lisävaruste: Osta Automower Connect -palvelu ja seuraa Automoweria puhelimellasi.


Pinta-ala: 1500 m²

Akkutyyppi: Li-lon

Latausaika: 60min


Automowerin tekniset edut:

Automower® Connect
Automower® Connect mahdollistaa leikkurin hallinnan ja käytön älypuhelimen välityksellä. Voit lähettää käynnistys-, pysäytys- ja pysäköintikäskyjä, tarkistaa ja tehdä säätöjä sekä vastaanottaa hälytyksiä. Jos leikkurisi varastetaan, voit seurata sen sijaintia, missä tahansa itse oletkin.

GPS-avusteinen navigointi
Leikkurin GPS-järjestelmä luo puutarhasta kartan raja- ja hakukaapelien sijainnin mukaan. Husqvarna Automower® rekisteröi puutarhasta jo leikkaamansa alueet ja säätää liikeratansa sen mukaan. Näin taataan nurmikon optimaalinen leikkaaminen kaikkialta ja erinomainen leikkuutulos. 

Järjestelmällinen leikkaaminen kapeissa käytävissä
Erinomaisen leikkuutuloksen varmistamiseksi robottileikkuri vaihtaa leikkuumallin satunnaisesta järjestelmälliseksi kapeissa käytävissä.

LED-ajovalot
Energiatehokkaat LED-ajovalot varmistavat hyvän näkyvyyden ja hallittavuuden myös pimeässä. Valot ilmaisevat häiriötilan vilkkumalla.

Helppo puhdistaa
Voit pestä robottiruohonleikkurin ulkopinnan ja alapuolen puutarhaletkulla. Mukana tulevan huoltotyökalun avulla voit irrottaa kannen puhdistuksen helpottamiseksi.

Erinomainen viestintä
Kaikki Automower® Connect -sovelluksella varustettu robottiruohonleikkurit ovat yhteensopivia Amazon Alexa ja Google Home -palvelujen kanssa.

Sähköinen korkeuden säätö
Haluttu leikkuukorkeus on helppo säätää sähköisesti.

Selviää jopa 40%:n rinteistä
Suuret, karkeakuvioiset renkaat tarjoavat erinomaisen työntövoiman myös liukkaalla alustalla. Ruohonleikkuri voi leikata jopa 40%:n rinteitä.

Hakukaapeli
Hakukaapeli helpottaa Automower®-leikkurin toimintaa monimutkaisilla leikattavilla alueilla, sillä sen avulla ruohonleikkuri löytää nopeammin latausaseman.

Sääajastin
Husqvarna Automower® säätää työajan nurmikon kasvuvauhdin mukaan, mikä tarkoittaa leikkuuajan maksimoimista nurmikon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä, tai myöhään syksyllä, leikkuri leikkaa ajallisesti vähemmän, mikä vähentää sekä nurmikon että leikkurin kulumista.

Automaattinen käytävien tunnistus
Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös todella ahtaista käytävistä. Leikkuri vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan, jolloin nurmikkoon ei jää ikäviä uria.

Joustava latausaseman sijoitus
Latausasema on mahdollista asentaa joustavasti puutarhan eri kohtiin mahdollistaen yksinkertaisen asentamisen ja luotettavan telakoitumisen jatkuvasti.

Terälaitteen epätasapainon tunnistus
Terälaitteen automaattisen epätasapainon tunnistuksen ansiosta hiljainen ja ongelmaton käyttö. Epätasapaino saattaa aiheutua puuttuvasta, päällekkäin asennetuista tai vaurioituneesta terästä.

GPS-pohjainen varkaussuoja
Tuotteet on varustettu Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™-palveluilla, jotka seuraavat jatkuvasti GPS-sijaintia ja lähettävät tietoja matkapuhelimeen. Automower®-leikkurin asentaminen on turvallista ja varkausriskit ovat minimaalisia.

Etupuskuri
Kuminen etupuskuri antaa leikkurillle enemmän suojaa puita, pensaita ja muita kohteita vastaan, joihin leikkuri törmää asennuksellaan.

Spiraalileikkaus
Automaattinen leikkuutoiminto, kun ruohon pituus vaihtelee. Leikkuulaitteen sensorit tunnistavat, kun leikkuri siirtyy pitkään ruohoon ja muuttaa leikkuumenetelmän systemaattisesta spiraalimalliin.

Kohdeleikkaus
Ominaisuuden ansiosta Automower® pystyy leikkaamaan nopeasti rajallisen alueen pidemmän ruohon. Toiminto on erittäin kätevä esimerkiksi, jos pitää leikata puutarhakalusteiden alla oleva alue (kalusteet siirretty syrjään). Kun leikkuri on asetettu haluttuun kohtaan ja leikkuutavaksi on valittu neliöleikkaus, leikkuri leikkaa tiiviitä kierroksia. Kun se on saanut pidemmän ruohon leikatuksi, se palaa automaattiseen leikkuutapaan.

Profiilit
Asetusten muisti. Erinomainen, jos ruohonleikkuria käytetään useammassa kuin yhdessä paikassa. Jokaisen profiilin ja asennuksen yksilöllisten nimien avulla paikkaa on helppo vaihtaa.

Graafinen näyttö, keskikokoinen
Korkearesoluutionen, keskikokoinen näyttö graafisella menurakenteella. Helppo, itseopastava asetusten teko.

Luotettavuus
Robottiruohonleikkaamisessa on kysymys luotettavuudesta. Yli 20 vuoden kehitystyön tuloksena Husqvarnan robottileikkurikonsepti on tasolla, joka takaa parhaan mahdollisen luotettavuuden, laadun ja leikkuutuloksen minimaalisella käyttäjän avustuksella.

Erinomaiset leikkaustulokset
Koska Husqvarna Automower® on vapaasti liikkuva, leikkaustuloksena on täydellinen ja kaunis nurmikko. Terävät terät leikkaavat ruohon varovasti joka suunnasta, mikä auttaa sitä kasvamaan voimakkaasti. Myös sammaleen kasvu estyy tehokkaasti.

Ainutlaatuinen leikkausjärjestelmä
Husqvarna Automower® leikkaa vähän, mutta säännöllisesti, minkä ansiosta nurmikko pysyy kauniina ja elinvoimaisena. Mattoveitsimäisen terävät terät on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä ja kiinnitetty tukevaan terälautaseen, mikä varmistaa tehokkaan käytön ja erittäin pienen energiankulutuksen.

Hiljainen
Ainutlaatuisen leikkuumenetelmänsä ansiosta Automower® tekee työtään hiljaisesti ja ympäristöä häiritsemättä ja vain silloin, kun haluat.

Ei pakokaasupäästöjä
Sähkökäyttöinen Automower® on täysin päästötön.

Varasuojaus hälytysäänen ja PIN-koodin avulla
Leikkuri on varustettu erilaisilla korkeatasoisilla suojaustasoilla varkauksia vastaan. Jos leikkuri viedään pois työalueeltaan, voimakas hälytysääni aktivoituu, joka voidaan kytkeä pois vain leikkurin omalla PIN-koodilla.

Automaattinen lataus

Kun Automower® tarvitsee lisää virtaa, se etsii itse reittinsä latausasemalle ja lataa akkunsa automaattisesti.

Alhainen energiankulutus
Tehokas energian hallinta tarkoittaa pientä virrankulutusta, minkä vuoksi Automower®-leikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa perinteisten ruohonleikkureiden kuluista.

Kolme etäkäynnistyspistettä
Nurmikko voidaan leikata tasaisesti joka puolelta, kun leikkuri on mahdollista ohjata kolmeen eri käynnistyspisteeseen hakukaapelin avulla. Mitä suurempi nurmikko, sitä tärkeämpiä useat käynnistyspisteet ovat.

Ajastin
Sinä päätät, milloin haluat Automower®-leikkurin tekevän työtään. Se pystyy leikkaamaan kellon ympäri seitsemänä päivänä viikossa.

Kallistus-, nosto- ja törmäystunnistimet
Jos Automower® nostetaan maasta tai kaadetaan, leikkuuterät pysähtyvät automaattisesti. Terät on myös sijoitettu kauas leikkuukotelon reunoista. Jos Automower® törmää esteeseen, se pysähtyy ja vaihtaa suuntaa vahinkoa aiheuttamatta.

Säänkestävä
Automower® voi olla ulkona kellon ympäri, sillä se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti sääoloista riippumatta. Automower® on tehty kestämään Pohjolan viileitä ja sateisia kesiä.

Tuotetiedot
Leikkuualueen maksimikoko
1500
Työalueen maksimikaltevuus
40
Hälytin
Kyllä
Sovellus
Automower® Connect
Pestävä
yes
Akun kapasiteetti
2
Akkutyyppi
Li-Ion
Rajakaapeli
Rajakaapeli
Virtalähde
Akku
GPS-navigointi
yes
Leikkausleveys cm
22
Maksimi leikkauskorkeus
50
Minimi leikkauskorkeus
20
Leikkuumenetelmä
3 nivellettyä terää
Äänenvoimakkuus
61
Nostotunnistin
Kyllä
Rajakaapelit
1 kpl
PIN-koodi
Kyllä
Ohjelmistopäivitys
FOTA
Älypuhelinkytkennän tyyppi
GSM/2G+4G
Ajastin
Kyllä
Kallistusanturi
Kyllä
Leikkauskapasiteetti tunnissa
63 m²
Paino
9.7 kg
Leveys
45
Pituus cm
61 cm
Korkeus
24
Takuu
2 vuotta