/ Husqvarna Automower® 305 Robottiruohonleikkuri
MK Åskskydd på köpet
H350-0732b.jpg
H310-2279.png
H310-2060.png
Husqvarna Automower® 305 Robottiruohonleikkuri
Youtube video
H320-0361.jpg
H320-1130.jpg
H350-0437.jpg
H350-0732b.jpg
H310-2279.png
H310-2060.png
Husqvarna Automower® 305 Robottiruohonleikkuri
Youtube video
H320-0361.jpg
Husqvarna

Husqvarna Automower® 305 Robottiruohonleikkuri

1 169,00 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Ei rahtikuluja

Tuotekuvaus
Tuotenumero: 9679740-21

HUOM! Neliömetrit olettaen, että nurmikko on tasainen ja suorakaiteen muotoinen. Etkö tiedä, mikä ruohonleikkuri sopii sinulle parhaiten? Lähetä tiedustelu sähköpostilla, ja autamme sinua oikean leikkurin valinnassa!


Unohda ruohonleikkuu ja nauti miellyttävämmästä kesästä robottiruohonleikkurin avulla! Husqvarna Automower® 305 on pienikokoinen leikkuri, joka sopii täydellisesti pienempiin, monimutkaisiin puutarhoihin, joiden koko on enintään 600 m2. Se selviytyy helposti rinteistä, joiden kaltevuus on 40 %. Neljä pyörää ja systemaattinen käytävien leikkaus takaavat tehokkaan tuloksen. Kolme hakukaapelia helpottavat nopeimman tien löytämisessä latausasemalle. Leikkurissa on sääajastin, pakkasanturi ja Automower® Connect@Home -sovellus. Helppo pitää puhtaana ja pestä letkulla.

  • Muista myös tilata asennuspaketti (sis. rajakaapelin, kiinnitystapit, jatkokset ja liittimet). Tälle koneelle suosittelemme asennuspakettia Medium.
  • Suojaa robottiruohonleikkurisi oikein! Älä unohda tyylikästä ja suosittua Hyman suojakatosta!
  • Lisäksi saatavilla: Hanki Automower Connect ja seuraa Automoweriasi puhelimesta. 


Automowerin tekniset edut:

Automower® Connect@HOME

Kommunikoi helposti ja mukavasti ruohonleikkurin kanssa älypuhelimen Bluetooth-yhteyden kautta. Vastaanota ilmoituksia, lähetä käynnistys- ja pysäköintikomentoja ja säädä ruohonleikkurin asetuksia enintään 10 metrin päähän. Vakiona 300-400-sarjoissa.


Järjestelmällinen leikkaus kapeissa käytävissä
Erinomaisen leikkuutuloksen saavuttamiseksi robottiruohonleikkuri vaihtaa leikkuumallin automaattisesti satunnaisesta järjestelmälliseen kapeissa käytävissä.


Helppo puhdistaa
Voit pestä robottiruohonleikkurin ulkopinnan ja alapuolen puutarhaletkulla. Mukana tulevan työkalun avulla voit poistaa leikkuukotelon helpottamaan puhdistusta.


Sääajastin
Työskentelyajat mukautetaan nurmikon kasvunopeuteen, eli Husqvarna Automower® maksimoi leikkuuajan ruohon nopean kasvun aikana. Aurinkoisella tai kuivalla säällä tai myöhään syksyllä se leikkaa vähemmän ja harvemmin, eli sekä nurmikko että leikkuri kuluvat vähemmän.


Automaattinen käytävien tunnistus
Husqvarna Automower® tunnistaa kapeat käytävät automaattisesti ja pystyy kulkemaan myös kaikkein kapeimmista. Se vaihtelee reittiään käytävien läpi kulkiessaan urien muodostumisen välttämiseksi.


Kolme etäkäynnistyspistettä
Tasainen leikkaustulos koko nurmikolla, koska leikkuri on mahdollista ohjata kolmeen eri pisteeseen hakukaapelia pitkin. Mitä suurempi nurmikko, sitä tärkeämpi ja parempi on olla useita etäkäynnistyspisteitä.


Spiraalileikkaus
Automaattinen toiminto, jossa leikkuri siirtyy spiraalimaiseen leikkaukseen havaitessaan pidemmän ruohon.


Vaihdettava värikuori
Tee robottiruohonleikkuristasi yksilöllisempi vaihtamalla sen värikuori. Saatavana valkoisena ja Husqvarna-oranssina.


Luotettava
Robottiruohonleikkurin on oltava 100% luotettava. Husqvarna on panostanut jo 20 vuotta leikkuukonseptinsa kehitykseen ja hienosäätöön saavuttaakseen parhaan mahdollisen luotettavuuden, laadun ja leikkaustuloksen mahdollisimman pienellä vaivalla.


Ainutlaatuinen leikkuujärjestelmä
Husqvarna Automower® leikkaa vähän, mutta usein, minkä tuloksena saat kauniin ja elivoimaisen nurmikon. Sen mattoveitsimäisen terävät terät on valmistettu kestävästä hiiliteräksestä ja kiinnitetty tukevaan terälautaseen. Tämä tarkoittaa sekä tehokasta käyttöä että erittäin vähäistä energiankulutusta.


Automaattinen lataus
Robottiruohonleikkuri hakeutuu itse latausasemalle, kun se tarvitsee lisää virtaa.


Nosto-, kallistus- ja törmäystunnistimet
Jos Automower® nostetaan tai sitä kallistetaan, leikkuuterät pysähtyvät välittömästi. Terät pyörivät turvallisella etäisyydellä koneen ulkoreunasta. Jos Automower® kohtaa esteen, se pysähtyy ja muuttaa suuntaa vahingoittamatta mitään lähellä olevaa.


Hakukaapeli
Hakukaapelin avulla leikkuri löytää latausaseman helposti, mikä lyhentää etsintään kuluvaa aikaa etenkin monimutkaisissa puutarhoissa.


Latausaseman joustava sijoittaminen
Latausaseman on mahdollista sijoittaa joustavasti puutarhaan eri kohtiin, mikä helpottaa asennusta ja takaa luotettavan telakoitumisen joka kerta.


Kohdeleikkaaminen
Erikoistoiminto rajallisille alueille, joissa ruoho on pidempää. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi puutarhakalusteiden alla olevalle alueelle (kun kalusteet on siirretty syrjään). Aseta leikkuri haluamaasi kohtaan, ja valitse neliöleikkaus. Ruohonleikkuri leikkaa tiheissä spiraaleissa ja palaa automaattitilaan, kun se on valmis.


Manuaalinen korkeudensäätö
Leikkuukorkeus säädetään helposti koneen päällä olevaa isoa, pyörivää kytkintä kääntämällä.


Erinomainen leikkaustulos
Koska Husqvarna Automower® on satunnaisesti liikkuva, myös nurmikosta täydellisen kaunis ja mattomaisen tuuhea. Terävät terät leikkaavat ruohon hellävaraisesti joka suunnalta, mikä auttaa sitä kasvamaan vahvana. Samalla sammalen kasvu hidastuu tehokkaasti.


Ei päästöjä
Husqvarna Automower® on akkukäyttöinen, joten se ei aiheuta haitallisia päästöjä.


Alhainen energiankulutus
Tehokas energianhallinta tarkoittaa vähäistä virrankulutusta, minkä vuoksi Automower® -leikkurin käyttökustannukset ovat vain murto-osa verrattuna perinteisiin ruohonleikkureihin.


Säänkestävä
Husqvarna Automower® voi olla ulkona ympäri vuorokauden, ja se on suunniteltu toimimaan itsenäisesti säästä riippumatta. Automower® on suunniteltu kestämään pohjoisen ankaraa ilmastoa.


Selviytyy jopa 40 % kaltevista rinteistä
Suuret, voimakaskuvioiset renkaat tarjoavat erinomaisen pidon myös liukkaalla alustalla. Ruohonleikkuri selviytyy jopa 40%:n kallistuksista.


Terälevyn epätasapainon hallinta
Havaitsee automaattisesti leikkausjärjestelmän epätasapainon, joka voi johtua päällekkäin asennetuista tai vaurioituneista teristä.


Profiilit
Asetusten muisti. Erinomainen ominaisuus, jos ruohonleikkuria käytetään useammassa kuin yhdessä paikassa. Kunkin profiilin ja asetuksen yksilöllisen nimen ansiosta käyttöpaikkaa on helppo vaihtaa.


Korkearesoluutioinen, suuri näyttö
Korkearesoluutioinen, suuri näyttö, jossa selkeä ja havainnollinen, graafinen valikko.


Hiljainen
Ainutlaatuisen leikkuumenetelmänsä ansiosta Husqvarna Automower® toimii erittäin hiljaa ja huomaamattomasti, ja vain silloin, kun haluat.


Varkaussuoja
Husqvarna Automower® on varustettu hälytyksellä, eikä sitä voi käyttää ilman koneen omaa PIN-koodia.


Ajastin
Sinä päätät, milloin haluat Husqvarna Automower® -leikkurin leikkaavan. Se pystyy leikkaamaan ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa.

Tuotetiedot
Leikkuualueen maksimikoko
600
Työalueen maksimikaltevuus
40
Hälytin
Kyllä
Sovellus
Automower® Connect@HOME
Pestävä
yes
Akun kapasiteetti
2.1
Akkutyyppi
Li-Ion
Rajakaapeli
Rajakaapeli
Virtalähde
Akku
GPS-navigointi
no
Leikkausleveys cm
22
Maksimi leikkauskorkeus
50
Minimi leikkauskorkeus
20
Leikkuumenetelmä
3 nivellettyä terää
Latausjärjestelmä
Automaattinen
Äänenvoimakkuus
60
Nostotunnistin
Kyllä
Rajakaapelit
1 kpl
PIN-koodi
Kyllä
Ohjelmistopäivitys
Jälleenmyyjä
Älypuhelinkytkennän tyyppi
Bluetooth
Ajastin
Kyllä
Kallistusanturi
Kyllä
Leikkauskapasiteetti tunnissa
60 m²
Paino
9.4 kg
Leveys
43
Pituus cm
57 cm
Korkeus
25
Takuu
2 vuotta