/ Stihl BR 700 Lehtipuhallin
Rahtivapaa!
BR700_ACTION_III.jpg
BR700_ACTION_I.jpg
BR700_ACTION_II.jpg
Stihl BR 700 Lehtipuhallin
Youtube video
Youtube video
BR700_ACTION_III.jpg
BR700_ACTION_I.jpg
BR700_ACTION_II.jpg
Stihl BR 700 Lehtipuhallin
Youtube video
Youtube video
Loppuunmyyty!
Stihl

Stihl BR 700 Lehtipuhallin

799,00 EUR
Verkkokaupan varasto - Loppu varastosta

Ei rahtikuluja

Tuotekuvaus
Tuotenumero: 42822000024
Äärimmäisen tehokas, selässä kannettava lehtipuhallin pituussäädettävällä puhallusputkella ja ilman työkaluja säädettävällä kahvalla. Suuri puhallusteho, kevyt laite. Optimaalinen suurten alueiden nopeaan ja kätevään puhdistamiseen ruoho- ja pensasjätteestä, lehdistä tai roskista. Täysin varustettu ammattikäyttöön, muun muassa kumipäällysteisellä 2-komponenttisella kahvalla, STIHL-tärinänvaimennusjärjestelmällä, leveillä olkahihnoilla, lantiovyöllä, STIHL ElastoStart -moottorilla, 4-MIX-moottorilla, helpolla käynnistysmenetelmällä, pysäytyspainikkeella varustetulla portaattomasti säädettävällä kaasulla ja kantokahvalla.
  • Työaika per säiliö min.: 69
  • Toimitetaan kaksoiskahvalla ja rintasoljella
  • Puhallusteho: N 35
  • CO2-arvo g/kWh: 775
  • Säiliön tilavuus l: 1,40
  • Paino kg:10,8

Valjaat lantiovyöllä
Mukavat, hyvän hengittävyyden omaavat integroidut valjaat säädettävillä olkahihnoilla, pehmeällä selkätuella ja vahvalla lantiovyöllä, joka jakaa painon hartioiden ja selän yli, tarjoten optimaalisen ergonomian ja mukavan työskentelyn myös pidemmissä työrupeamissa.


Yhden vivun käyttö
Kaikki tärkeät toiminnot ovat helposti käytettävissä yhdellä vivulla, ja laitetta voidaan hallita yhdellä kädellä helposti ja mukavasti.


Pituussäädettävä puhallusputki
Portaattomasti säädettävä puhallusputki voidaan säätää käyttäjän tai työtehtävän mukaan, mikä tarjoaa optimaalisen tuloksen ja ergonomian.


STIHL 4-MIX -moottori
Palkittu STIHL-innovaatio. Moottorijärjestelmä, joka toimii öljysekoitteisella 2-tahtibensiinillä, tarjoten monia etuja. Jopa 80 % vähemmän haitallisia päästöjä. Miellyttävä ja matalampi käyntiääni, erinomainen moottorinteho ja korkea vääntö (verrattuna vastaavaan kaksitahtimoottoriin).


STIHL-tärinänvaimennusjärjestelmä
Tärinänvaimennusjärjestelmä, joka vaimentaa tehokkaasti haitallisen moottorin ja muiden koneen osien aiheuttaman tärinän tarkkaan lasketuilla puskurivyöhykkeillä ja tekee kahvasta lähes tärinättömän. Erittäin mukava ja hyvä ergonomia.


Kahvan säätö ilman työkaluja
Kahvan asentoa on nopea säätää itselle sopivaksi ja optimaalisen ergonomian saavuttamiseksi ilman työkaluja.

Tuotetiedot
Sylinterin tilavuus
64.8 cm³
Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Teho
2.8 kW
Äänenvoimakkuus
109 dB(A)
Äänenpainetaso
101 dB(A)
Ilman virtausnopeus
74 m/s
Paino
10.8 kg
Takuu
2 vuotta
Asiakirjat