/ Stihl BR 600 Lehtipuhallin
BR600_ACTION_V.jpg
BR600_I.jpg
BR600_ACTION_II.jpg
Stihl BR 600 Lehtipuhallin
BR600_ACTION_V.jpg
BR600_I.jpg
BR600_ACTION_II.jpg
Stihl BR 600 Lehtipuhallin
BR600_ACTION_V.jpg
BR600_I.jpg
Poistunut valikoimastamme
Stihl

Stihl BR 600 Lehtipuhallin

Tuotekuvaus
Tuotenumero: 42822000017
Erittäin tehokas, selässä kannettava lehtipuhallin, joka on kehitetty erityisesti ammattikäyttöön. 4-MIX-moottorilla varustettu BR 600 täyttää kaikki nykyiset ja tulevat tunnetut pakokaasuvaatimukset. Huomattavasti vähentyneiden päästöjen lisäksi 4-MIX-moottori vähentää myös polttoaineenkulutusta. Mukava selkä- ja lantiovyö sekä innovatiivinen moottorin jousitus tarjoavat erittäin matalan tärinän. Käytännöllinen ohjaustanko kahvassa tarjoaa huippumukavuutta ja tekee koneesta erittäin helppokäyttöisen. BR 600 on myös erittäin helppo hoitaa ja huoltaa.
  • Työaika per tankki min. 69
  • Mukana kaksikätinen ohjaustanko ja rintasolki
  • Puhallusteho 32
  • CO2-arvo g/kWh 775
  • Sylinterin tilavuus cm³ 64,8
  • Säiliön tilavuus l 1,40
  • Paino kg 10,2

Kantovaljaat lantiovyöllä
Mukavat, integroidut kantovaljaat, säädettävät olkahihnat, pehmeä selkätyyny, sisäänrakennetulla hengitystoiminnolla ja vahva lantiovyö jakavat painon hartioiden ja selän yli ja tarjoavat optimaalisen ergonomian ja mukavan työskentelyn myös pidemmillä työkerroilla.


Dekompressiojärjestelmä
Paineenalennusjärjestelmä pidentää venttiilin avautumisaikaa automaattisesti käynnistysvaiheessa, mikä tarkoittaa, että moottorin käynnistämiseen tarvitaan huomattavasti vähemmän voimaa. Kuormitus sinulle käyttäjänä on paljon pienempi ja se säästää myös koko koneen käynnistysjärjestelmää.


Monitoimikahva
Kaikki hallintalaitteet on ryhmitelty samaan kahvaan, ja niitä käsitellään helposti ja mukavasti yhdellä kädellä


STIHL 4-MIX -moottori
Palkittu STIHL-innovaatio. Moottorijärjestelmä, joka toimii öljysekoitetulla kaksitahtisella bensiinillä, jolla on monia etuja. Haitallisten aineiden päästöjä on vähennetty jopa 80%. Miellyttävä ja matalampi moottorin melu, suuri vetokyky ja suuri vääntömomentti. (Verrattuna vastaavaan kaksitahtimoottoriin.)


STIHL tärinänvaimennusjärjestelmä
Tärinänvaimennusjärjestelmä, joka absorboi tehokkaasti vaaralliset tärinät moottorista ja muista koneen osista tarkasti lasketuilla puskurialueilla ja tekee kahvoista melkein tärinättömät. Erittäin mukava ja hyvä ergonomia.

Tuotetiedot
Blåstkraft N
32
Teho
2.8
Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Sylinterin tilavuus
64.8
Ilman virtausnopeus
89
Äänenvoimakkuus
108
Äänenpainetaso
100
Paino
10.2 kg
Takuu
2 vuotta