Start / Puutarha / Kasvata puutarhassa / Nurmikonsiemenet ja lannoitus

Nurmikonsiemenet ja lannoitus

Näillä tuotteilla saat vihreän, rehevän ja elinvoimaisen nurmikon. Olipa kyseessä sitten uuden nurmikon perustaminen, piha-alueiden kunnostaminen tai nykyisen nurmikon ylläpitäminen, meillä on tuotteet, joilla homma hoituu.

Nurmikon lannoitus
Nurmikon lannoitus
Nurmikonsiemenet
Nurmikonsiemenet

Näytetään 24

/ 29 tuotetta
Hyma Hållbart val
Algomin Robot Lannoite 10 kg

Algomin Robot Lannoite 10 kg

10 kg riittää noin 600 neliömetrille

53,00 €
Varastossa
ArGrow Granulat, Kasviravinne
17,50 €
Loppu varastosta
Mene sivulle
Sivu 1 sivuista 2
12

Ruohonsiemenet

Haaveiletko vihreästä, tiheästä nurmikosta? Pohjoismaiseen ilmastoon suunnitellulla nurmikon siemenellä saat nurmikon, josta voit nauttia. Onnistumisen edellytyksenä on huolellinen valmistelu, yli 10 asteen lämpötila ja nurmikollesi sopiva ruohosiemenseos.

Lannoite

Näyttääkö nurmikkosi kuivuneelta ja tylsältä talven jälkeen? Kasvaako kukat kukkapenkissä huonosti? Lannoitteiden avulla maaperä herää henkiin. Kasvit ja ruoho alkavat jälleen kasvaa ja kukoistaa. Voit lannoittaa sekä syksyllä että keväällä, jos käytät oikeaa lannoitetta.

Ravitsemus

Oikea ravitsemus on tärkeää, jotta kasvit voivat kukoistaa. Se estää lehtien kellastumista, vahvistaa varret ja pitää kukat värikkäinä ja terveinä. Erilaisilla kasvinravinteilla on oma ainutlaatuinen ravinnekoostumuksensa, joka on suunniteltu erityisesti kutakin kasvia varten.