/ Stihl HSA 45 Akkupensasleikkuri
Hyma Hållbart val
Stihl HSA 45 Akkupensasleikkuri
Stihl HSA 45 Akkupensasleikkuri
Stihl

Stihl HSA 45 Akkupensasleikkuri

129,00 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 45110113501

Erittäin kevyt pensasleikkuri akkukäytöllä sisäänrakennetun akun kautta ja hyvä leikkausvaikutus pensasaitojen, pensaiden jne. trimmaamiseen omalla tontillasi. Terä on yksiteräinen, sen hampaiden etäisyys on 24 mm ja sisäänrakennettu leikkaussuoja. Sisäisessä akussa on lataustilan ilmaisin, joten näet aina jäljellä olevan määrän.

  • Akun käyttöaika min. 1) enintään 40

  • Akkutekniikka Lithium-Ion

  • Terän vakiopituus 500 mm/20"

  • Äänenpainetaso dB (A) 2) 54

  • Nimellisjännite V 18

  • Tavallinen terän pituus cm 50

  • Hammasväli jne. 24,1

  • Kokonaispituus cm 91

  • Tärinä vasen / oikea m / s² 3) 1,4/1,5

  • Paino kg 4) 2,3


Aktivointiavain

Kone voidaan käynnistää vain aktivointiavaimella. Jos avain otetaan pois, koneessa ei ole virtaa ja se on suojattu tahattomalta käynnistymiseltä. Tällä tavoin koneet voidaan puhdistaa, varastoida ja kuljettaa turvallisella ja hyvällä tavalla.


Latauskaapeli

Energia saadaan STIHL HSA 45:n integroidusta 18 V:n litiumioniakusta. Akkupensasleikkuri ladataan kätevästi latauskaapelilla.


Latauksen ilmaisin

Jäljellä oleva työaika tai latausaika tarkistetaan nopeasti ja helposti napin painalluksella. Neljä LED-valoa palaa tai vilkkuu punaisena tai vihreänä, mikä osoittaa lataustilan ja mahdolliset viat.


Teräjärjestelmä

Kaksihampainen, yksiteräinen terä antaa puhtaan ja hienon leikkauksen. Hiomakulma on optimoitu (32 °) parhaan mahdollisen leikkaustehon aikaansaamiseksi. Leikkaushampaiden geometrian ansiosta jopa 8 mm paksut oksat voidaan leikata ongelmitta.


Kompakti ja ergonominen

Integroidulla akulla pensasleikkuri on täysin tasapainossa sekä sivulle että korkeisiin leikkauksiin. Tällä tavalla HSA on aina täydellisesti kädessä. Kompakti muotoilu tarjoaa erittäin hyvän liikkumisvapauden.


Pehmeä kahva

Kahden käden kahvalla ja integroidulla kaasuvivulla ja kaasulukolla varustetulla pehmeällä kahvalla akkupensasleikkuri on aina turvallisessa ja hyvässä otteessa.


Yläsuoja ripustussilmukalla

Yläsuoja suojaa terää kulumiselta ja vaurioilta, kun leikataan seinien ja maan lähellä. Yläsuojassa on myös käytännöllinen, integroitu silmukka seinäasennusta varten.


Hiljainen käynti

STIHL:n BatteriSystem COMPACT -laitteet toimivat niin hiljaa, että sinun ei tarvitse käyttää kuulosuojaimia.

Tuotetiedot
Akkutyyppi
Li-Ion
Virtalähde
Akku
Käyttöjännite
18 V
Takuu
2 vuotta
Sis. akun ja laturin
yes
Pituus cm
91 cm
Äänenvoimakkuus
77
Äänenpainetaso
54
Terän pituus
50
Paino
2.3 kg
Asiakirjat