start / Ota huomioon hallilämmittimen ostossa

Ota huomioon hallilämmittimen ostossa

Ota huomioon hallilämmittimen ostossa

Kaikki artikkelit

Dieselkäyttöisen hallilämmittimen ostoviidakossa valinta voi tuntua vaikealta. Ennen valintaa täytyy selvittää vastaus moniin kysymyksiin. Täällä käymme läpi tärkeimmät tekijät, jotka on hyvä ottaa huomioon hallilämmittimen valinnassa!

Mikä on dieselkäyttöinen hallilämmitin?

Dieselkäyttöinen hallilämmitin on ekonominen, liikuteltava lämmitysratkaisu, joka soveltuu väliaikaisiin rakennuskohteisiin, kuten pressuhalliin, varastohalliin tai rakennukselle. Hallilämmitin käy useimmiten dieselillä tai kaasulla, ja siinä on puhallin, joka puhaltaa lämmintä ilmaa kohteeseen. Se tarkoittaa että lähempänä lämmitintä ilma on lämpimämpää. Meillä on laaja valikoima hallilämmittimiä, kaikkea vastaamaan juuri sinun tarpeisiisi!

Kuinka suuren hallilämmittimen tarvitsen?

Tarvittavan hallilämmittimen koko on yleensä vaikea kysymys, koska on otettava huomioon useita asioita. Alla olemme listanneet muutamia kysymyksiä pohdittavaksi ennen valintaa.

Kuinka iso kohde on? 

Laske ensi lämmitettävän kohteen tilavuus! On tärkeää tietää nimenomaan kohteen tilavuus kuutioina, eikä ala neliöinä, koska kohteen ilma on se joka lämmitetään.

Kuinka lämmintä kohteessa tulee olla? 

Riittääkö kohteessa ylläpitolämpö vai täytyykö siellä olla miellyttävä huonelämpö? Tietyissä kohteissa riittää ylläpitolämpö, jotta se ei jäädy, kun taas toisissa kohteissa tarvitaan miellyttävä sisälämpötila, jos siellä työskennellään tai oleskellaan.

Kuinka kylmää ulkona on? 

Ulkotilan lämpötila vaikuttaa luonnollisesti lämmittämiseen. Jos kohde on eristämätön pressuhalli tai huonosti eristetty tila, hallilämmittimeltä vaaditaan suurempi teho kuin samankokoisen eristetyn kohteen lämmittämiseksi. Mitä kylmempää ulkona on, sitä suurempaa tehoa lämmittimeltä vaaditaan.

Valitsenko pakoputkella varustetun?

Yksi tärkeimmistä tekijöistä hallillämmittimen valinnassa on ottaa huomioon oleileeko kohteessa ihmisiä. Jos näin on, silloin on tärkeää valita hallilämmitin pakoputkella, johon lisätään poistoputki, jotta pakokaasut saadaan johdettua ulos.

Pakoputketonta hallilämmitintä käytetään varastotiloissa, kohteiden kuivattamisessa, rakennuksilla ja muissa kohteissa missä ei ole ihmisiä. Tällainen hallilämmitin puhaltaa pakokaasut lämpimän ilman kanssa ulos.

Suuresta hallilämmittimien valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan!

Artikkelissa mainitut tuotteet

Rahtivapaa!
Tiger King Diesellämmitin savupiipulla TK-55ID
709,00 EUR
Varastossa

Samankaltaisia artikkeleita

Artikkelit

Valmistele robottiruohonleikkurisi talvisäilytykseen