start / Mikä on Gardena Smart System?

Mikä on Gardena Smart System?

Mikä on Gardena Smart System?

Kaikki artikkelit

Gardena smart on kattava, automaattinen puutarhanhoitojärjestelmä verkottuneelle ihmiselle!

ISmart-valikoima sisältää tuotteita ruohonleikkuuseen, kasteluun ja jopa ulkokäyttöön soveltuvia pistorasioita! Kaikkia tuotteita yhdistää Gardena Smart Gateway, joka liitetään kotiverkkoon. Käytä Gardena-sovellusta Androidille tai iOS:lle ja muodosta yhteys Gardena Smart -gatewayhin, joka puolestaan kommunikoi kaikkien laitteiden, kuten Sileno Smart -robottiruohonleikkureiden, kastelusäätimien, puutarha-antureiden, painepumppujen ja pistorasioiden kanssa!

Yhteensopiva

Gardena Smart -järjestelmä on alusta alkaen yhteensopiva Amazon Alexan, Apple HomeKitin ja monien muiden järjestelmien kanssa IFTTT:n kautta. Miksi et pyytäisi Alexaa pysäköimään robottiruohonleikkurin ja aloittamaan nurmikon kastelun, ilman että sinun tarvitsee nostaa sormea! All in one -sovelluksen avulla voit hallita paremmin puutarhasi aikataulutusta, ja puutarha-antureiden avulla voit keskeyttää tai aktivoida sekä ruohonleikkurin että robotin sen mukaan, miten nurmikko voi!

Leikkaa nurmikko

Gardenan Smart Sileno -robottiruohonleikkurilla nurmikkosi hoito on täysin automatisoitu.

Alla näet mallit enintään 1600m2:n nurmikoille.

  • Jos sinulla on pienempi, enintään 500 neliömetrin nurmikkopinta-ala, kannattaa tutustua Smart Sileno Cityyn.
  • Jos sinulla on hieman suurempi, enintään 1250 neliömetrin avoin nurmikkoalue, Smart Sileno Life sopii sinulle paremmin.
  • Jos taas sinulla on monimutkaisempi puutarha, jossa on paljon pensaita ja kukkapenkkejä, ja jonka pinta-ala on enintään 1600 neliömetriä, Smart Sileno+, Gardenan lihasrobotti, on oikea valinta!

silenoseries

Kastelu

Halusitpa sitten haudata putket ja asentaa pop-up-sadettimet tai tarvitset vain maanpäällistä kastelua yhdellä tai useammalla sadettimella, Gardenalla on ratkaisut juuri sinulle!

Gardena Smart -vedensäätö voidaan kytkeä helposti olemassa olevaan vesihanaan Gardenan pikaliittimillä ja näin hanasi on valmis! Sen jälkeen voit kytkeä minkä tahansa haluamasi sadettimen tai tippaletkun ja ajoittaa ne tai käyttää tunnistinta, joka aloittaa kastelun sitten, kun maaperä tarvitsee sitä.

GA285-0040
08203-29-L-001-50cm

Pipeline

Jos haluat pysyvämmän järjestelmän maan alle esimerkiksi nurmikon kastelua varten, Gardenalla on oma kastelujärjestelmänsä, johon kytketään Gardena Smart Irrigation Control, joka voi käsitellä jopa 6 kasteluvyöhykettä/kasteluventtiiliä.

Sen jälkeen voit kaivaa vesiputket ja liittää useita eri Gardenan sadetinmalleja saadaksesi juuri sinun nurmikollesi räätälöidyn järjestelmän. Voit käyttää Gardenan kastelulaskuria suoraan selaimessa saadaksesi ehdotuksia siitä, missä, mitä ja kuinka monta sadetinta tontillesi tarvitaan, löydät piirtotyökalun täältä: https://my-garden.gardena.com/fi, laskurissa on myös luettelo muista tarvittavista osista, kuten venttiileistä ja kytkimistä.

Jos sinulla on jo oma suunnitelmasi siitä, miten ja missä vedenjakelun pitäisi toimia, voit vapaasti tutustua Gardena-putkiston aloituspakkaukseen, jossa on perusteet 3-kanavaiselle järjestelmälle; sinun on vain täydennettävä sitä sadettimilla / tippaletkulla jne. sekä tarpeeksi pitkillä putkilla!

Smart Power

Kauko-ohjattavilla pistorasioilla voit kytkeä esimerkiksi valonlähteet tai suihkulähteet päälle milloin haluat, missä ikinä oletkin, Gardena Smart -sovelluksen avulla.

Husqvarna Automower

Jos sinulla on Husqvarnan Automower X-line tai Automower, jossa on Connect, voit helposti yhdistää sen Gardena Smart -järjestelmään: käytät vain Gardena Smart -sovelluksessa samaa tiliä kuin Automower-sovelluksessa. Kun olet kirjautunut Gardena Smart -sovellukseen, lisää uusi laite ja etsi Automower-laitteesi luettelosta, ja voit ajastaa sekä ruohonleikkurin että kastelun samassa sovelluksessa!

automower-gardena

Artikkelissa mainitut tuotteet

Gardena
Rahtivapaa!
Gardena Smart Water Control -Kastelunohjain
199,00 €
Varastossa
Husqvarna
Husqvarna Automower® 415X Aloituspaketti
2 358,00 €
+Pakettituote
Mene sivulle

Samankaltaisia artikkeleita

Artikkelit

Valmistele robottiruohonleikkurisi talvisäilytykseen