/ Stihl KM 94 R-CE KombiMoottori
Rahtivapaa!
Stihl KM 94 R-CE KombiMoottori
KM94RCE_ACTION_III.jpg
KM94RCE_ACTION_I.jpg
Stihl KM 94 R-CE KombiMoottori
KM94RCE_ACTION_III.jpg
KM94RCE_ACTION_I.jpg
Stihl KM 94 R-CE KombiMoottori
KM94RCE_ACTION_III.jpg
KM94RCE_ACTION_I.jpg
Stihl

Stihl KM 94 R-CE KombiMoottori

479,00 €
Verkkokaupan varasto - Tilaustuote (arv. toim. 3-5 pvä)

Ei rahtikuluja

Tuotekuvaus
Tuotenumero: 41492000089
Ammattikäyttöön STIHL ErgoStart, ECOSPEED osakaasuominaisuus, rengaskahva, kantohihna, 2-MIX-Moottori, pysäytysnappi. Tarvittavaa joustavuutta Valitse oikea työkalu omiin tarpeisiisi KombiTyökaluihin

Elektroninen sytytys

Elektroninen sytytysjärjestelmä antaa rauhallisen ja tasaisen käynnistyksen moottorille. Lisäksi paremman palamisen ansiosta haitallisten päästöjen määrä vähenee ja luotettavuus kasvaa.

Helppo kuljettaa

Purettu alta aikayksikön - jälleen yksi KombiSystemin eduista. Irroitus ilman työkaluja. Purettuna KombiMoottori ja KombiTyökalu mahtuu helposti kuljetettavaksi esim. auton takakontissa.

Pikalukitus

Siipimutterin löysäämällä, on helppo irroittaa KombiTyökalu KombiMoottorista. Pikalukituksessa on ura, joka varmistaa että KombiTyökalu menee paikoilleen aina oikeassa asennossa. Tämän jälkeen siipimutteri kiristetään ja kaikki on valmista - kaikki ilman työkaluja!

Primer-pumppu

Primer pumpulla varustetut mallit käynnistyvät helpommin sekä vähemmin vedoin. Pumppaamalla Primer pumppua varmistat kaasuttimelle riittävän polttoainemäärän koneen käynnistymiseen.

Rengaskahva

Rengaskahvan avulla tarkkaan työntekoon reunustojen leikkaamisessa sekä paikoissa jossa tilaa on vähän. Kahva on helppo säätää oman pituuden mukaan.

STIHL ECOSPEED

ECOSPEED-toiminnolla voit asettaa pensasleikkurisi säästäväisempäänkäyttötilaan. Tätä varten säätöpyörää kierretään yksinkertaisestimiinussuuntaan, ja näin alennetaan moottorin maksimikierroslukua.Näin pensasleikkurisi käy osakuormituksella,mutta se voidaan kuitenkin tarvittaessa vaihtaa kaasuvipua painamallamilloin tahansa täyskuormitukselle asetetusta rajoituksestahuolimatta. Osakuormituksella käytettäessä kulutus tai otettuenergia alenee, ja voit työskennellä huomattavasti pidemmän

STIHL ErgoStart (E)

STIHL ErgoStart vähentää käynnistettäessä tarvittavan voiman puoleen ja tasainen veto käynnistysnarusta, riittää käynnistämään koneen. Kevytkäynnistys perustuu narupyörän ja kampiakselin välissä olevaan spiraalijouseen.

Tärinänvaimennusjärjestelmä

Tehokas tärinänvaimennusjärjestelmä sisäänrakennetuilla teräsjousilla sekä erillisillä tärinänvaimennuselementeillä. Nämä teräsjouset imevät ja pienentävät moottorin ja leikkuuterän aiheuttamaa tärinää. Kahvat ovat lähes tärinättömät, jolloin työskentely on erityisen mukavaa ja konetta on helppo ohjata ja hallita. (kuva raivaussahasta).

Tuotetiedot
Teho
0.9
Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Sylinterin tilavuus
24.1
Tankin tilavuus
0.54 L
Yhteensopiva kombityökalu
Kaikki Stihl kombityökalut
Paino
4 kg
Äänenvoimakkuus
109
Tärinä, oikea
7.2
Tärinä, vasen
7.2
Takuu
2 vuotta
Asiakirjat