Oksasahat

Oksasahalla tai oksaleikkurilla, kuten sitä myös kutsutaan, oksien karsiminen ja leikkaaminen korkealla on turvallista ja leikkisän helppoa.

Moottorisahaketjut
Moottorisahaketjut
Moottorisahan tarvikkeet
Moottorisahan tarvikkeet
Moottorisahat
Moottorisahat
Moottorisahojen huolto- & varaosat
Moottorisahojen huolto- & varaosat
Sahan terälevyt
Sahan terälevyt
3 näytettäväksi...

Näytetään 24

/ 33 tuotetta
Stihl
Stihl HT 135 Oksasaha

Stihl HT 135 Oksasaha

Kokonaispituus 270 - 390 cm

959,00 €
Varastossa
Husqvarna
Husqvarna 530iPT5 Akkukäyttöinen Oksasaha (sis. akun ja laturin)
940,95 €
+Pakettituote
Mene sivulle

Olisi päätöntä olla käyttämättä kypärää

Kypäräostoksille
Sivu 1 sivuista 2
12

Luonnossa työskenneltäessä voi joskus syntyä tilanteita, joissa luonnottomia työskentelyasentoja on vaikea välttää. Tankosahalla, oksasahalla tai oksaleikkurilla, kuten sitä myös kutsutaan, monimutkaisimmat työt ovat helpompia ja ennen kaikkea turvallisempia suorittaa. Teleskooppitoiminnolla varustetun tankosahan pituutta on helppo säätää ja sahaaminen eri korkeuksissa on ergonomista ja leikkisän helppoa.

Luotettavien bensiinikäyttöisten tankosahojen avulla korkealla olevien oksien ja risujen leikkaaminen on nopeaa ja helppoa turvallisen etäisyyden päässä.

Kaupunki- tai hautausmaatöihin, joissa ympäristöystävällinen ja hiljainen toiminta on ensisijaisen tärkeää, akkukäyttöinen kone on paras vaihtoehto. Ympäristöä ei häiritä, koska melutaso on alhaisempi eikä pakokaasuja synny.

Nykyisten akkujen kapasiteetti on niin suuri, että yksi lataus kestää yhtä kauan kuin tankillinen bensiiniä. Litiumioniakku kestää myös satoja latauksia. Osta yksi ylimääräinen akku, jotta toinen akku voidaan ladata työskentelyn aikana, mikä vähentää tarpeettomia seisokkiaikoja.