/ Stihl MS 391 Moottorisaha
MS391_ACTION_III.jpg
b7a8740f3dbf4282b8c46cb6562744fa.jpg
e5c482514b6a409bb33db5f789e5a23a.jpg
Stihl MS 391 Moottorisaha
MS391_I.jpg
MS391_ACTION_III.jpg
b7a8740f3dbf4282b8c46cb6562744fa.jpg
e5c482514b6a409bb33db5f789e5a23a.jpg
Stihl MS 391 Moottorisaha
MS391_I.jpg
Stihl

Stihl MS 391 Moottorisaha

37 cm
699,00 €
Verkkokaupan varasto - Varastossa
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 11402000753
Stihl MS 391 on vääntömomentiltaan suuri ja tärinältään alhainen moottorisaha. 3,3 kW:n bensiinikäyttöinen moottorisaha, jossa on innovatiivinen moottorikonsepti ja uusi suodatinjärjestelmä. Jopa 20 % pienempi polttoaineenkulutus ja 50 % pienemmät päästöt verrattuna perinteisiin kaksitahtimoottoreihin ilman 2-MIX-tekniikkaa. Erinomainen puiden kaatamiseen ja puurakentamiseen. Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä, taloudellinen ja ympäristöystävällinen 2-MIX moottori, puolipuristusventtiili auttaa käynnistämisessä.

Toimitukseen sisältyy 37 cm:n terävarustus.

Puolipuristinventtiili


Vähentää käynnistysnarun vetämiseen tarvittavaa voimaa ja helpottaa siten moottorisahan käynnistystä.

Yhden vivun käyttö


Kaikki toiminnot; käynnistys, käyttö ja pysäyttäminen tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta.

Säädettävä öljypumppu


Sahatessa eri pituisilla terälevyillä, erityyppisiä puita ja eri tekniikoilla, tarvitsevat nämä eri määriä öljyä. Säädettävä öljypumppu antaa sinun säännöstellä öljyn tarpeidesi mukaan.

Teräketjun sivukiristys


Lähes kaikki STIHL moottorisahat (MS 170 poikkeuksin) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varosvasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.

Kompensaattori


STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti

Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä


Ilma imetään sisään vauhtipyörään ja asetetaan pyörimään. Keskipakoisvoima heittää erillisestä rampista suuremmat ja raskaammat liat suoraan ulos. Ilma joka saavuttaa ilmansuodattimen on jo siis esisuodatettu. Suodattimen puhdistusvälistä tulee tällä tavalla huomattavan pitkä.

2-MIX moottori


STIHL 2-MIX moottori on tehokas ja samalla ympäristöystävällinen. Pakokaasu erotetaan palamattomasta kaasusta, mikä minimoi huuhteluhäviöt, eli seoksen osat, jotka pääsevät ulos palamattomina. Näin teho kasvaa ja kulutus pienenee. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

4-kanavainen huuhtelutekniikka


Polttoaine- / ilmaseos johdetaan 4 eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä.

Tärinänvaimennusjärjestelmä


Henkilö joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinä, voi hän saada verenkiertohäiriötä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

Stihl Ematic ketjunvoitelujärjestelmä


Verrattuna tavalliseen terälevyyn ilman Ematic järjestelmää, STIHL Ematic järjestelmä säästää ketjuöljyä jopa 50 %, riippuen puutyypistä ja teräketjusta. Järjestelmä yhteensovittaa STIHL Ematic tai Ematic S terälevyn, STIHL Oilomatic teräketjun ja öljypumpun kanssa. Tuloksena, terälevyn uraan valuva teräketjuöljy tarttuu pyörivään teräketjuun ilman hävikkiä.

Tankkien pikalukituskorkit


Patentoitu sulkemismenetelmä polttoaine- ja öljysäiliöihin. Korkki suljetaan bajonettiliittimellä, joka tekee korkin avaamisesta ja sulkemisesta todella helppoa, ilman työkaluja.

Talvi-/kesäasento


STIHL moottorisahan kaasuttimeen voit luottaa myös kylmänä vuodenaikana: Aseta moottorisahasi talviasentoon, jolloin lämmin ilma kiertää kaasuttimelle. Tämä estää jään muodostumisen kaasuttimeen. Yksinkertainen toiminta auttaa kesä ja talvikäytössä.
Tuotetiedot
Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Sylinterin tilavuus
64.1
Teho
3.3
Sis. terävarustus
yes
Kahvan lämmitys
no
Laipan pituus
15 tuumaa
Terän pituus
37
Leikkauspituus
37
Ketjunjako
3/8''
Vetolenkit
56
Vetolenkkien leveys
1,6 mm
Korttinumero
RS
Viilan halkaisija
5,2 mm
Teräketjun nopeus maksimiteho
21.7
Teräketjun nopeus 133%:n moottoriteholla
27.5
Paino ilman terävarustusta
6.2
Säädettävä öljynsyöttö
yes
Äänenvoimakkuus
117
Äänenpainetaso
105
Takuu
2 vuotta
Asiakirjat