/ Stihl MS 261 C-M Moottorisaha RS Laipalla 16"
Rahtivapaa!
MS261CM_2020_ACTION_XXVII.jpg
MS261CM_2020_I.jpg
MS261CM_2020_III.jpg
Stihl MS 261 C-M Moottorisaha RS Laipalla 16"
MS261CM_2020_ACTION_I.jpg
MS261CM_2020_ACTION_VIII.jpg
MS261CM_2020_ACTION_XXVI.jpg
MS261CM_2020_ACTION_XXVII.jpg
MS261CM_2020_I.jpg
MS261CM_2020_III.jpg
Stihl MS 261 C-M Moottorisaha RS Laipalla 16"
MS261CM_2020_ACTION_I.jpg
MS261CM_2020_ACTION_VIII.jpg
Stihl

Stihl MS 261 C-M Moottorisaha RS Laipalla 16"

40 cm terävarustus
769,00 EUR
Verkkokaupan varasto - Varastossa

Ei rahtikuluja

Tuotekuvaus
Tuotenumero: 11412000647
Moottorisaha sopii hyvin työskentelyyn pienissä ja keskisuurissa metsissä. Helppo käynnistys yhdistelmäkatkaisimen ansiosta. Pitkät huoltovälit takaava ilmansuodatinjärjestelmä, HD2-suodatin ja purusuojan kiinteä mutteri. Uudessa Light 04 -laipassa on innovatiivinen muotoilu ja uusi, kapeampi .325 "RS Pro -sahaketju tarjoaa paremman leikkuutehon.
  • Uusi laippa Light 04 ja ketju 23RS pro, jotka tarjoavat jopa 20% paremman leikkaustehon. 40 cm.
  • M-tronic 3.0, elektroninen moottorinohjausjärjestelmä.
  • Uusi, tehokkaampi M-Tronic-venttiili.
  • Vahvistettu sisäpuoli pidempään käyttöikään.

Puolipuristinventtiili
Vähentää käynnistysnarun vetämiseen tarvittavaa voimaa ja helpottaa siten sahan käynnistystä. Kuormitus sinulle käyttäjänä on paljon pienempi ja se säästää myös koko koneen käynnistysjärjestelmää.


HD2-suodatin
Vastakehitetyllä polyeteenistä valmistetulla HD2-suodattimella on jopa 70% pienemmät huokoset kuin siru- ja polyamidisuodattimilla, joten se pitää hienoimmatkin pölyhiukkaset poissa moottorista. Suodatin on sekä vettä että öljyä hylkivä ja erittäin helppo puhdistaa. 


Purunsuojan kiinteät mutterit
Kun vaihdat esim. teräketjua, kiinteät mutterit pysyvät kiinni purusuojassa, eli ei pelkoa niiden häviämisestä. Tämä helpottaa sinua käyttäjänä huomattavasti.


Säädettävä öljypumppu
Mahdollistaa öljyn määrän säännöstelyn täysin omien tarpeidesi mukaan. E-merkintä asettaa moottorisahan säästötilaan, ja öljyn kulutusta voidaan tällöin vähentää jopa 50%. Hyvin pitkille laipoille tai erittäin kuivalle puulle voit säätää öljyn määrää manuaalisesti.


Teräketjun sivukiristys
Lähes kaikissa STIHL-moottorisahoissa (lukuun ottamatta MS 170) ketju kiristetään turvalliselta etäisyydeltä leikkaavista teräketjun hampaista. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varovasti toisella kädellä. Helppoa ja turvallista.


Yhdistelmäkatkaisin
STIHL M-Tronicin yhdistelmäkatkaisimessa on vain yksi käynnistysasento, jolloin kylmäkäynnistyskin onnistuu helposti. Käynnistyksen jälkeen voit käyttää heti täyttä kaasua. Sammutuksen jälkeen katkaisin palautuu automaattisesti käynnistystilaan. Kuuma kone voidaan siten käynnistää heti uudelleen.


Kompensaattori
STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa optimaalisen tehon ja pienet päästöt. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee, on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti.


Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä
Ilma imetään sisään vauhtipyörään ja asetetaan pyörimään. Keskipakoisvoima heittää suuremmat ja raskaammat likahiukkaset suoraan ulos. Ilmansuodattimeen pääsevä ilma on siis jo käynyt läpi puhdistusprosessin. Suodattimen puhdistusvälit pidentyvät siten huomattavasti.


STIHL 2-MIX -moottori
STIHL:in polttoainetehokkaassa 2-MIX-moottorissa on 1-in-4-kanavainen tekniikka, mikä on erittäin tehokas valtavalla väännöllä, kun taas polttoaineenkulutus on jopa 20% pienempi verrattuna vastaaviin STIHL-kaksitahtimoottoreihin, joissa ei ole 2-MIX-tekniikkaa. Lisäksi päästöt vähenevät jopa 50%. Se on EU: n II pakokaasudirektiivin mukainen.


STIHL 4-kanavainen huuhtelutekniikka
Polttoaine-/ilmaseos johdetaan palotilaan 4 erillisen huuhtelukanavan kautta. Palaminen on optimoitu ja moottorin hyötysuhde kasvaa merkittävästi. Tulokset: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho ja pienemmät päästöt.


STIHL ElastoStart
STIHL ElastoStart vaimennuselementti tekee käynnistyksestä nykäyksettömän, ja näin sujuvamman ja mukavamman. Vähentää myös rasitusta lihaksille ja nivelille.


STIHL Ematic ketjuvoitelujärjestelmä
STIHL:n Ematic-järjestelmä koostuu Ematic-terälevystä, Oilomatic-teräketjusta ja manuaalisesti tai automaattisesti säädettävästä öljypumpusta. Laipan ja ketjun erikoisrakenteen ansiosta ketjuöljy valuu juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan, ilman hävikkiä. Öljyn kulutusta voidaan vähentää jopa 50%.


STIHL M-Tronic (M)
Täysin elektroninen moottorinnohjausjärjestelmä ja polttoaineen annostelu. STIHL M-Tronic (M) -moottorinohjausjärjestelmä tarjoaa optimaalisen moottoritehon, jatkuvan väännön ja erittäin hyvän kiihtyvyyden kaikissa tilanteissa. Lisäksi järjestelmässä on muisti, joka parantaa edelleen käyttöominaisuuksia. Kaasuttimen manuaalinen säätö on menneisyyttä.


Tankkien pikalukituskorkit
Patentoitu sulkemismenetelmä bensiini- ja öljysäiliöihin. Korkissa on banjonettiliitäntä, joka tekee siitä uskomattoman helpon ja kätevän avata ja sulkea kokonaan ilman työkaluja.


Talvi-/kesäkäyttö
Kaasuttimen esilämmityksellä varustetut STIHL- moottorisahat ovat luotettavia myös kylmänä vuodenaikana: Talvikäytössä kaasutinta ympäroi lämmin ilma. Tämä estää jään muodostuminen kaasuttimeen. Yksinkertaisella valitsimella vaihdat kesä- tai talvikäytön välillä.

Tuotetiedot
Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Sylinterin tilavuus
50.2 cm³
Teho
3 kW
Sis. terävarustus
yes
Kahvan lämmitys
no
Laipan kiinnitys
3003
Terän pituus
16 tuumaa
Terän pituus
40 cm
Ketjunjako
.325''
Vetolenkit
67
Vetolenkkien leveys
1,3 mm
Korttinumero
RS Pro
Viilan halkaisija
4,8 mm
Paino ilman terävarustusta
4.9 kg
Säädettävä öljynsyöttö
yes
Sytytystulppa
Bosch WSR6F
Äänenvoimakkuus
116 dB(A)
Äänenpainetaso
104 dB(A)
Takuu
2 vuotta