/ Stihl MS 241 C-M VW Moottorisaha
MS241CM_ACTION_II.jpg
Stihl MS 241 C-M VW Moottorisaha
MS241CM_ACTION_II.jpg
Stihl MS 241 C-M VW Moottorisaha
Loppuunmyyty!
Stihl

Stihl MS 241 C-M VW Moottorisaha

809,00 EUR
Verkkokaupan varasto - Odotetaan saapuvaksi varastoon 2022-12-14
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 11432000261
Kevyt ammattisaha M-Tronicilla, joka asettaa uuden standardin tässä teholuokassa. Uskomattoman helppo käynnistää kaikissa tilanteissa modernin moottoriteknologian ansiosta, joka tarjoaa sekä matalamman polttoaineenkulutuksen että pienemmät päästöt. Yhdessä monien innovatiivisten yksityiskohtien kanssa, jotka yksinkertaistavat ylläpitoa ja huoltoa ja tarjoavat hyvän ergonomian, saat käyttäjänä optimaalisen käyttömukavuuden ja taloudellisen työkalun. Täydellinen harvennuksiin ja kaatamiseen keskipaksuille kasvustoille. Tässä mallissa on myös kahvan- ja kaasuttimen lämmitin.

Paineenpoistoventtiili

Paineenpoistoventtiili vapauttaa osan paineilmasta palotilaan, mikä tarkoittaa, että moottorin käynnistämiseen tarvitaan huomattavasti vähemmän voimaa. Kuormitus sinulle käyttäjänä on paljon pienempi ja se säästää myös koko koneen käynnistysjärjestelmää.

Kaasuttimen lämmitin (V)

Kaasuttimen sähkölämmitin (V) aktivoituu lämpötilan vaikutuksesta päälle ja pois päältä. Estää kaasuttimen jäätymisen ja lisää toimintavarmuutta työskenneltäessä lumessa ja kylmässä.

Kahvanlämmitin (W)

Korkea mukavuus ja turvallisuus matalissa lämpötiloissa. Kahvanlämmitin (W) kytketään päälle ja pois päältä manuaalisesti tarpeen mukaan.

HD2-suodatin

Hiljattain kehitetyssä, polyeteenistä valmistetussa HD2-suodattimessa on jopa 70 % pienemmät huokoset kuin siru- ja polyamidisuodattimissa, ja se poistaa hienoimmatkin pölyhiukkaset. Suodatin on myös sekä vettä että öljyä hylkivä ja erittäin helppo puhdistaa. Pyöreä PET-suodatin pikaliittimellä asennetaan ja poistetaan nopeasti ja helposti ilman työkaluja.

Purusuojan kiinteät mutterit

Kun vaihdat esim. teräketjun, lukkomutterit pysyvät aina paikoillaan, joten sinun ei tarvitse pelätä hukkaamista. Tämä helpottaa sinua käyttäjänä.

Yhdistelmäkatkaisin

Koska M-Tronic-järjestelmä havaitsee itse, käynnistetäänkö kone kylmänä vai kuumana, yhdistelmäkatkaisimessa on vain yksi käynnistysasento. Polttoainetta pumpataan automaattisesti juuri oikea määrä. Käynnistyksen aikana ei tarvitse ajatella mitään, vaan järjestelmä huolehtii kaikesta. Käynnistä vain, anna täysillä kaasua ja aloita työskentely. Uskomattoman yksinkertainen, kätevä ja turvallinen.

Yhdistelmäokatkaisin palaa käynnistysasentoon

STIHL M-Tronic -mekanismin ansiosta moottorisaha tarvitsee vain yhden käynnistysasennon kylmäkäynnistystä varten. Käynnistyksen jälkeen voit antaa heti täysillä kaasua. Sammuttamisen jälkeen pysäytyspainiketoiminto varmistaa, että katkaisin palaa automaattisesti käynnistysasentoon. Kuuman koneen voi siten käynnistää heti uudelleen.

Kompensaattori

STIHL-kompensaattori, kaasuttimen ohjausjärjestelmä, varmistaa, että polttoaine-ilmaseos on aina optimaalinen suhteessa suodattimen likaisuuteen. Kompensaattori tarjoaa optimaalisen tehon pienillä päästöillä. Vasta kun tehon heikkeneminen on selvää, on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusvälit pidentyvät huomattavasti.

Ilmansuodatinjärjestelmä pitkällä huoltovälillä

Ilma imetään vauhtipyörään ja laitetaan pyörimään. Keskipakovoima sinkoaa ulkos suuremmat ja raskaammat likahiukkaset rampin avulla. Ilmansuodattimeen pääsevä ilma on siis jo käynyt läpi puhdistusprosessin. Suodattimen puhdistusvälit venyvät siten hyvin pitkiksi.

STIHL 2-MIX -moottori

STIHL:n polttoainetehokas 2-MIX-moottori, jossa on 1-in-4-kanavatekniikka, on erittäin tehokas ja sillä on valtava voima, kun taas polttoaineenkulutus on jopa 20 % pienempi verrattuna vastaaviin STIHL-kaksitahtimoottoreihin, joissa ei ole 2-MIX-tekniikkaa. Lisäksi päästöt vähenevät jopa 50 %. Se on EU II -pakokaasudirektiivin mukainen.

STIHL 4-kanavatekniikka

Polttoaine-ilma-seos ohjautuu palotilaan neljää erillistä huuhtelukanavaa pitkin. Palaminen optimoituu ja moottorin hyötysuhde kasvaa merkittävästi. Tulos: matalampi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho, pienempi huuhteluhävikki ja vähemmän haitallisia päästöjä.

STIHL-tärinänvaimennusjärjestelmä

Pitkä altistuminen moottorikäyttöisen laitteen aiheuttamalle tärinälle voi aiheuttaa verenkiertohäiriöitä käsissä ja käsivarsissa. STIHL:in erittäin tehokas tärinänvaimennusjärjestelmä ottaa vastaan moottorin ja teräosan aiheuttaman vaarallisen tärinän tarkasti sijoitelluilla puskurialueilla, jolloin laitteen kanssa työskentely on mukavampaa ja ergonomisempaa.

STIHL ElastoStart

Puristuspaineen vuoksi polttomoottori luo tehosykäyksiä käynnistyshetkellä, mikä voi rasittaa lihaksia ja niveliä. STIHL ElastoStart, erikoiskahva, ehkäisee tätä jousijärjestelmän avulla ja vaimentaa tehosykäyksiä. Kone käynnistyy sujuvasti ja mukavasti.

STIHL M-Tronic (M)

Täysin elektroninen sytytyshetken hallinta ja polttoaineen annostelu. STIHL M-Tronic (M) -moottorinohjausjärjestelmä tarjoaa optimaalisen moottoritehon, jatkuvan väännön ja erittäin hyvän kiihtyvyyden kaikissa tilanteissa. Lisäksi järjestelmässä on muistitoiminto, joka parantaa edelleen käyttöominaisuuksia. Kaasuttimen manuaalinen säätö on menneisyyttä.

Talvi-/kesäkäyttö

STIHL-moottorisahoihin, joissa on kaasuttimen lämmitys, voidaan luottaa myös kylmänä vuodenaikana: Talviasennossa kaasuttimen ympärillä kiertää esilämmitettyä ilmaa. Näin ehkäistään jään muodostumista kaasuttimeen. Yksinkertainen kahva riittää vaihtamaan kesä- ja tai talviasennon välillä.

Tuotetiedot
Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Sylinterin tilavuus
42.6 cm³
Teho
2.3 kW
Sis. terävarustus
yes
Kahvan lämmitys
yes
Laipan kiinnitys
3005
Terän pituus
14 tuumaa
Terän pituus
35 cm
Leikkauspituus
35 cm
Ketjunjako
3/8'' P
Vetolenkit
50
Vetolenkkien leveys
1,3 mm
Korttinumero
PS
Viilan halkaisija
4,0 mm
Teräketjun nopeus maksimiteho
18.6 m/s
Teräketjun nopeus 133%:n moottoriteholla
25.6
Paino ilman terävarustusta
4.8 kg
Paino/tehosuhde
2,1
Säädettävä öljynsyöttö
yes
Äänenvoimakkuus
115 dB(A)
Äänenpainetaso
103 dB(A)
Takuu
2 vuotta
Asiakirjat