/ Stihl MS 171 30cm Moottorisaha
MS171_ACTION_II.jpg
MS171_ACTION_I.jpg
Stihl MS 171 30cm Moottorisaha
MS171_ACTION_II.jpg
MS171_ACTION_I.jpg
Stihl MS 171 30cm Moottorisaha
MS171_ACTION_II.jpg
Loppuunmyyty!
Stihl

Stihl MS 171 30cm Moottorisaha

30cm:n terälevy ja ketju
240,00 €
Verkkokaupan varasto - Odotetaan saapuvaksi varastoon 2024-04-10
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 11392000177
Kompakti ja pippurinen saha polttopuiden sahaukseen ja kotipihan yleistöihin. Teräketjun sivukiristys nopeaan ja turvalliseen ketjun kiristämiseen.

Yhdenvivun käyttö


Kaikki toiminnot; käynnistys, käyttö ja pysäyttäminen tapahtuvat kätevästi yhdellä kädellä samasta vivusta.

Teräketjun sivukiristys


Lähes kaikki STIHL moottorisahat (MS 170 poikkeuksin) ovat varustettu teräketjun sivukiristyksellä, jolloin vältetään kontakti terävään teräketjuun. Sammuta moottorisaha ja löysää purusuojan mutteria. Kiristä teräketju ruuvimeisselillä ja kokeile ketjun kireys varosvasti teräketjusta. Helppoa ja turvallista.

Kompensaattori


STIHL kompensaattori valvoo kaasutinta, että polttoaineen ja ilman seos on aina optimaalisessa suhteessa, riippuen suodattimen likaisuudesta. Kompensaattori mahdollistaa pienet päästöt ja optimaalisen tehon. Kun huomaat, että teho selkeästi pienenee on aika puhdistaa suodatin. Suodattimen puhdistusväli pitenee huomattavasti

Pitkän huoltovälin ilmansuodatusjärjestelmä esisuodatuksella


Ilma imetään vauhtipyörään ja saatetaan pyörimään. Keskipakovoima käyttää ramppia isompien ja raskaampien likapartikkeleiden poistamiseen. Näin ilmansuodattimeen saapuva ilma on jo käynyt läpi puhdistusprosessin, mikä tekee suodattimen puhdistusväleistä hyvin pitkiä.

2-MIX moottori


STIHL 2-MIX moottori on tehokas ja samalla ympäristöystävällinen. Pakokaasu erotetaan palamattomasta kaasusta, mikä minimoi huuhteluhäviöt, eli seoksen osat, jotka pääsevät ulos palamattomina. Näin teho kasvaa ja kulutus pienenee. Toimii kaksitahtipolttoaineella.

4-kanavainen huuhtelutekniikka


Polttoaine- / ilmaseos johdetaan 4 eri huuhtelukanavan kautta palotilaan. Palaminen on optimaalista ja moottorin teho lisääntyy merkittävästi. Tulos: pienempi polttoaineenkulutus, lisääntynyt teho sekä vähemmän haitallisia päästöjä.

Tärinänvaimennusjärjestelmä


Henkilö joka altistuu pitkäkestoiselle tärinälle, esimerkiksi moottorintärinä, voi hän saada verenkiertohäiriötä käsissä ja käsivarsissa. STIHLin erittäin tehokas tärinänvaimennus alentaa koneesta ja leikkuulaitteesta aiheutuvaa tärinää sopivalle tasolle, jotta konetta on turvallista ja ergonomista käyttää.

Ematic-ketjuvoitelu

StihlEmatic-järjestelmä koostuu Ematic-terälevystä, Oilomatic-sahaketjusta ja manuaalisesti tai automaattisesti säädettävästä öljypumpusta. Terälevyn ja ketjun erityinen muotoilu varmistaa, että ketjuöljy toimitetaan sinne, missä sitä eniten tarvitaan, ilman hävikkiä. Öljynkulutusta voidaan vähentää jopa 50 %.

Pikalukittavat tankkien korkit

Bensiini- ja öljytankeissa on pikalukittavat Bajonetti-korkit, joten ne on erittäin helppo avata ja sulkea.
Tuotetiedot
Virtalähde
Bensiini 2-tahti
Sylinterin tilavuus
31.8 cm³
Teho
1.3
Sis. terävarustus
yes
Kahvan lämmitys
no
Laipan kiinnitys
3005
Laipan pituus
12 tuumaa
Terän pituus
30 cm
Ketjunjako
3/8'' P
Korttinumero
PMM3
Teräketjun nopeus maksimiteho
18.6 m/s
Teräketjun nopeus 133%:n moottoriteholla
24.8
Tärinä, vasen
4 m/s²
Paino ilman terävarustusta
4.3 kg
Säädettävä öljynsyöttö
no
Äänenvoimakkuus
112 dB(A)
Äänenpainetaso
99 dB(A)
Takuu
2 vuotta