Start / Metsä / Puunkäsittely ja polttopuut / Halkomakoneet

Halkomakoneet

Halkomakoneet vähentävät vaivaa ja helpottavat polttopuiden tekoa, joka voi muuten olla työlästä ja aikaa vievää.

Halkomakoneiden lisävarusteet
Halkomakoneiden lisävarusteet
Oksasilppurit
Oksasilppurit
Polttopuiden säilytys
Polttopuiden säilytys

Näytetään 24

/ 11 tuotetta
AL-KO
Rahtivapaa!
AL-KO LSH 520/5 Puunhalkaisukone

AL-KO LSH 520/5 Puunhalkaisukone

398,99 €
Varastossa
Stikkan
Uutuus!
Stikkan® Halkaisuteline Polttopuulle
159,00 €
Loppu varastosta
Mene sivulle
Sivu 1 sivuista 1
1

Puunhalkaisija

Puunhalkaisija helpottaa puun halkaisua ja toisin kuin kirves, se on turvallisempi tapa pitää sormet erossa vaarallisista osista. Valituissa malleissa on mahdollista valita 4-teräinen malli, joka myös tehostaa halkaisua huomattavasti.

Puuleikkuri

Puunleikkuu on raskasta työtä keholle ja hyvä työasento on välttämätön jaksamisen kannalta. Puuleikkurin avulla tukit ovat hyvällä työskentelykorkeudella, mutta myös turvallisuus paranee. Pituusmittarin avulla kaikki tukit ovat samanpituisia jokaisen leikkuun aikana.

Halkomakone

Tarvitsetko paljon polttopuita? Sahaatko ja halkaisetko muiden puolesta vai haluatko vain saada enemmän aikaa muille asioille? Tervehdi halkomakonetta tai puuprosessoria, kuten sitä myös kutsutaan! Kone, joka sekä leikkaa että halkaisee tukit yhdellä kertaa. Tämän helpommaksi se ei tule!

Kuljetinhihna

Kuljetinhihnan tai hissin avulla saat puutavaran sinne, minne haluat, ilman että sinun tarvitsee heittää tai kantaa sitä. Valitse eri pituuksia ja kätevän korkeuden ansiosta puuta voidaan kuljettaa traktorin perävaunuun tai korkealle puupinoon.