start / Josefinen 5 parasta vinkkiä puutarhaan

Josefinen 5 parasta vinkkiä puutarhaan

Josefinen 5 parasta vinkkiä puutarhaan

Puutarha

Inspiraatio

Koulutukseltaan floristi ja puutarhanhoidon ja luovien ratkaisujen ystävä, Josefine inspiroi joka päivä yli 35 000 puutarhanhoidosta kiinnostunutta seuraajaansa sosiaalisen median kanavissaan. Nyt hän jakaa meille viisi parasta vinkkiään puutarhaan. P.S. seuraa Josefinea ja saat lisää inspiraatiota @josefinesljuvligating.

1. Uskalla epäonnistua. Testaan jatkuvasti mikä menestyy tai ei menesty puutarhassani. Joskus se onnistuu täydellisesti ja joskus taas vähemmän täydellisesti. Silloin täytyy aloittaa alusta ja testata jotain uutta. Jos jokin kasvaa todella hyvin jonkun toisen puutarhassa, se ei välttämättä viihdy ollenkaan sinun puutarhassasi. Alla näette yhden kukkapenkeistäni, jonka kasveja olen joutunut vaihtamaan moneen kertaan.

1-vagamisslyckas
josefinesljuvligating

2. Rakastan kukkapenkkejä, joissa on jotakin jokaisena vuodenaikana. Istuta esimerkiksi kevätsipuleita, kuten helmililjoja ja tulppaaneja, jotka kukkivat ihanasti ensimmäisenä keväällä, laita mukaan perennoja, joista nautit sekä kesällä että syksyllä, ja lopuksi lisää vielä ikivihreitä, kuten puksipuu tai tuija. Vaikka se on kasvi, josta monet eivät pidä, sen voi leikata haluamaansa muotoon ja tehdä siitä niin kauniin kuin haluat. Pähkinäpensas on ihana ikivihreä maanpeitekasvi.

Tee tilaa sypressille suurella terassilla.

2-rabatter

3. Jos et ole kukkapenkkien ystävä, osta erikokoisia ruukkuja ja tee niistä kaunis asetelma. Jotta asetelmasta ei tule liian sekava, istutan aina yhden kukan yhteen ruukkuun, ja pitäydyn maksimissaan kolmessa eri värisävyssä. Tähän olen valinnut pelkästään terrakottaruukkuja ja samansävyisiä kukkia.

fem-basta-tr

4. Hyvät työkalut ovat kaiken A ja O puutarhatöissä. Hyvät oksasakset ovat minulle tärkeät, kun työskentelen pihalla. Nämä ovat yhdet oksasakset joita käytän puutarhatöissä, ja selkeästi parhaat - WOLF-Garten RS4000.

4-sekatörrs4000

5. Älä fuskaa pohjustustöissä, kun istutat uutta. Saat työn moninkertaisesti takaisin, kun päätät investoida hyvään multaan etkä pihistele oikean syvyyden ja leveyden kaivamisessa kasveillesi. Ennen näiden ruusujen istuttamista penkkiin, kaivoimme syvältä ja leveästi, ja täytimme penkin runsaalla ruusumullalla, johon sekoitimme hieman lehmänlantaa.

5.1-underlag
5-underlag

Artikkelissa mainitut tuotteet

HestraJob
HestraJob Garden Rose Työkäsine

Alk.

22,00 EUR
+Saatavilla useita vaihtoehtoja
Mene sivulle
WOLF-Garten
WOLF-Garten RS 4000 Oksasakset
39,50 EUR
Tilaustuote (arv. toim. 3-5 pvä)

Samankaltaisia artikkeleita

Artikkelit

Gardena Smart Lona Robottiruohonleikkuri