start / Husqvarna Aspire™

Husqvarna Aspire™

Husqvarna Aspire™

Kaikki artikkelit

Puutarha

Yksi vuoden 2023 isoista uutuuksista on Aspire™ ja se on Husqvarnan uusi akkukäyttöisten puutarhakoneiden sarja! Musta, houkutteleva muotoilu sekä kevyt ja tilaa säästävä rakenne tekevät näistä puutarhatyökaluista täydellisiä pienempään kotipuutarhaan.

Husqvarna Aspire on täydellinen kokoelma akkukäyttöisiä puutarhakoneita, joissa keskiössä on tehokkuus ja käyttäjäystävällisyys. Aspire-sarjan avulla luot unelmiesi puutarhan - Meluttomasti, tehokkaasti ja mukavasti!

Tilaasäästävät puutarhakoneet

Tilaa säästävän rakenteensa ansiosta Aspire sopii täydellisesti pieneen puutarhaan ja kodinomistajalle, joka tarvitsee älykkään järjestelmän, jossa työkalut eivät vie koko autotallia tai varastotilaa. Älykkään säilytysjärjestelmän avulla kaikki puutarhakoneesi voidaan ripustaa seinälle - siististi ja tilaa säästäen!

Aspire

Power for All Alliance

Uutta tänä vuonna on, että Husqvarnan Aspire-sarja on nyt osa Power for all -allianssia, johon kuuluvat Bosch, Gardena, Rapid, Gloria ja monet muut. Power for all -allianssi on 18 V:n akkujärjestelmä, jossa kaikki akut ovat yhteensopivia keskenään merkistä riippumatta. Tämä tekee akkusarjasta erittäin hyödyllisen ja monipuolisen ratkaisun niin puutarhureille kuin kotipuutarhurillekin.

Skärmbild 2023-02-15 130334

Meluttomat & fiksut tuotteet

Koko Aspire-mallistolle on ominaista sen älykkäät yksityiskohtaiset ratkaisut, jotka tekevät työstä tehokasta. Akun merkkivalon ja helppokäyttöisten kojelautojen ansiosta sinulla on täysi kontrolli puutarhakoneesi käytön aikana. Robottiruohonleikkuria ohjataan älypuhelimestasi Automower Connect -sovelluksella, jossa voit asettaa aikatauluja, leikkuuaikoja ja paljon muuta!

Houkutteleva ja tyylikäs muotoilu

Aspire-puutarhatyökalut on muotoiltu tyylikkäästi mustiksi oransseilla yksityiskohdilla. Tyylikäs ja fiksu muotoilu tekee tuotteista mukavia työskennellä ja katsella!

Aspire 2

Kuinka kauan akku kestää? 

batteri

Samankaltaisia artikkeleita

Artikkelit

Valmistele robottiruohonleikkurisi talvisäilytykseen