Start / Koneet & Työkalut / Kemikaalit & öljyt / Voiteluaineet

Voiteluaineet

Kaksitahtiöljyt, teräketjuöljyt, moottoriöljyt, kulmavaihteistorasvat ja paljon muuta koneiden voiteluun ja huoltoon sekä samalla pidentämään metsä- ja puutarhakoneidesi köyttöikää.

Tarvikkeet öljyn ja bensiinin käsittelyyn
Tarvikkeet öljyn ja bensiinin käsittelyyn
1 näytettäväksi...

Näytetään 24

/ 41 tuotetta
Arnold
Lumilingon Moottoriöljy 5W-30 1 L

Lumilingon Moottoriöljy 5W-30 1 L

14,00 €
Varastossa
Grimsholm
Grimsholm Universalfett Premium, 100 gr -

Alk.

4,50 €
+Saatavilla useita vaihtoehtoja
Mene sivulle
Sivu 1 sivuista 2
12

Voiteluaineet

Metsä- ja puutarhakoneet altistuvat usein koville olosuhteille, joten säännöllinen huolto ja kunnossapito on välttämätöntä. Täältä löydät tunnettujen valmistajien korkealaatuisia öljyjä, suihkeita ja rasvoja, joilla varmistat, että koneesi toimivat aina parhaalla mahdollisella tasolla.

Erityisesti metsä- ja puutarhakoneisiin kehitetyt moottoriöljyt 4- ja 2-tahtimoottoreille, jotka suojaavat moottoria ja voitelevat tehokkaasti kaikki liikkuvat osat. Sekä kasvi- että mineraaliöljyt tarjoavat poikkeuksellisen hyvän voitelun ja tarttuvuuden jopa erittäin alhaisissa lämpötiloissa, mikä takaa tehokkaan sahan toiminnan kaikissa olosuhteissa.

Säännöllinen puhdistus ja voitelu pidentää koneen käyttöikää ja ylläpitää sen suorituskykyä. Täältä löydät tehokkaita puhdistusaineita, jotka liuottavat kaiken hartsista pinttyneeseen öljyyn, ruohoon ja sahanpuruun.