/ Interagro Woodcoat Karkote tukkimiehentäin torjuntaan 4 litraa
Interagro Woodcoat Karkote tukkimiehentäin torjuntaan 4 litraa
Interagro

Interagro Woodcoat Karkote tukkimiehentäin torjuntaan 4 litraa

Ympäristöystävällinen karkote tukkimiehentäin torjuntaan
49,00 EUR
Verkkokaupan varasto - Varastossa
Tuotekuvaus
Tuotenumero: 46588
Woodcoat on mekaaninen ja ympäristöystävällinen tukkimiehentäikarkote, jota voidaan käyttää sekä FSC:ssä että PEFC:ssä. Tuote koostuu piijauhosta ja sideaineesta. Se on ruiskutettavissa sekä taimitarhassa että kentällä. Woodcoatia ei tarvitse lämmittää ennen levitystä ja on erittäin hellävarainen kasveille verrattuna moniin muihin mekaanisiin suoja-aineisiin (SLU, Asa) Woodcoat muodostaa ohuen suojakalvon, joka estää tukkimiehen täitä syömästä tiensä kuoren läpi ja vahingoittamasta kasvin jälsiä. 

Kasvin kasvaessa tuote karisee. Oikealla levityksellä, eli ohuella kerroksella, muodostuu muutaman suuren halkeaman sijaan suuri määrä hyvin pieniä halkeamia. Tämä antaa sitten jatkuvan hyvän suojan myös toisella kaudella. Tuotetta voidaan käyttää sekä maahan istutetuille että peitetyille juurille. 

Woodcoat on testattu ja sitä käytetään useissa taimitarhoissa sekä Ruotsissa että muualla Euroopassa. Woodcoat tarjoaa oikein levitettynä kahden vuoden suojan tukkimiehen täitä vastaan ja on epäilemättä markkinoiden kustannustehokkain mekaaninen tukkimiehentäikarkote.

Asiakirjat